Doi clujeni pe lista liberalilor pentru europarlamentare

Europarlamentarul Norica Nicolai deschide lista candidaţilor liberali pentru alegerile europarlamentare din 25 mai. Nicolai este membră a PNL Floreşti. Județul Cluj va mai avea un reprezentant pe lista PNL, în persoana primarului comunei Sînpaul, Ovidiu Colceriu.

“Pentru noi este o onoare faptul că Biroul Politic Central a fost de acord cu propunerea Delegației Teritoriale a PNL de a acorda prima poziție pe lista de candidați unui membru al organizației Cluj. Chiar dacă nu este originară din județul nostru, doamna Nicorica Nicolai este de 14 ani membru al PNL Cluj, inițial la Huedin și acum la Florești, unde și-a deschis și cabinet parlamentar. Cred că prin această decizie organizația clujeană și-a căpătat locul pe care îl merită. De asemenea, decizia colegilor din conducerea centrală ne obligă, trebuie să confirmăm încrederea acordată și să obținem un rezultat bun la alegerile europarlamentare. Meritorie este și nominalizarea domnului Ovidiu Colceriu, primarul comunei Sînpaul, aflat la al treilea mandat. El intră pentru dată într-o cursa electorală de asemenea anvergură, dar sunt convins că experiența sa ne va ajuta în bătălia care urmează”, a declarat vicepreşedintele PNL, Horea Uioreanu.

Pe primele opt locuri de pe lista de candidaţi anunţată de PNL se află, în ordine: Norica Nicolai, Adina Vălean, Ramona Mănescu, Cristian Bușoi, Renate Weber, Mircea Diaconu, Eduard Hellvig, Mihai Țurcanu.

Distribuie:

Postaţi un comentariu