Democrat-liberalii sălăjeni aleg în 2 noiembrie candidatul PDL la preşedinţia României

Lucian Bode şi Claudiu Bîrsan au susţinut vineri o conferinţă de presă

Membrii organizaţiei PDL Sălaj vor fi chemaţi la vot în 2 noiembrie. Ei vor avea ocazia să îşi exprime opţiunea pentru unul dintre cei trei democrat-liberali înscrişi în cursa pentru a deveni candidatul partidului la alegerile prezidenţiale de anul viitor.

Purtătorul de cuvânt al PDL Sălaj, Claudiu Bîrsan, a declarat vineri, 18 octombrie, într-o conferinţă de presă, că este pentru prima dată când un partid organizează alegeri pentru desemnarea candidatului la preşedinţia României şi că la procesul electiv vor participa toţi membrii partidului înscrişi în registrul judeţean.

Potrivit lui Bîrsan, până la expirarea termenului stabilit pentru depunerea candidaturilor, trei lideri PDL şi-au exprimar intenţia de a deveni candidatul partidului pentru alegerile prezidenţiale. Este vorba despre Cătălin Predoiu, Gheorghe Falcă şi Simona Creţu. În 2 noiembrie, membrii PDL Sălaj sunt aşteptaţi la urne pentru a vota cu unul dintre cei 3. Vor fi 10 centre de votare – în cele patru oraşe din judeţ şi în localităţile Ileanda, Sărmăşag, Nuşfalău, Treznea, Bănişor şi Hida.

Preşedintele PDL Sălaj, deputatul Lucian Bode, a precizat în aceeaşi conferinţă de presă că, teoretic, la alegerile din 2 noiembrie sunt aşteptaţi peste 2.000 de membri de partid, însă numărul votanţilor ar putea scădea pentru că vor avea drept de vot doar cei care au toate datele înscrise în registrul judeţean.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu