Crin Antonescu: Nu vreau să fiu un preşedinte momâie

Preşedintele PNL, Crin Antonescu a declarat la Cluj-Napoca, cu ocazia lansării candidaţilor din regiune la europarlamentare, că doreşte să devină preşedinte al României dar că nu vrea să fie “un preşedinte momâie,  care să asiste cum diverşi domni îşi taie bucăţi din România şi fac cu ea ce vor”.

Antonescu a continuat seria discursurilor dure în care a atacat PSD şi pe Victor Ponta, aşa cum s-a întâmplat şi vineri la Timişoara, când liberalul a declarat că “Eu l-am adus pe Ponta, eu îl dau jos”. Şi la Cluj-Napoca Antonescu a lansat atact după atac la adresa foştilor parteneri din USL:  “Domnul Ponta vorbeşte despre un preşedinte liniştit, cuminţel, eventual care să cumpere covrigi cu Dragnea. Domnule, le dau câţi covrigi vor ei, dar să fie foarte limpede: atâta vreme cât românii doresc să îşi aleagă în continuare preşedintele, e la mintea cocoşului că nu doresc să aleagă acest preşedinte doar ca să facă poză la ocazii. Doresc să aleagă acest preşedinte ca el să aibă un rol şi un rol major de jucat în fruntea statului român. Eu vreau să fiu preşedintele României, nu vreau să fiu un preşedinte momâie, care să asiste la modul în care diverşi domni îşi taie bucăţi din România, aşa cum au tăiat fier vechi şi fac cu ea ce vor sau fac ce vor cu acele bucăţi din România”, a spus Antonescu.

La lansarea regională a PNL pentru alegerile europarlamentare au participat candidaţii Norica Nicolai, Renate Weber, Ramona Mănescu, Eduard Hellvig, Cristian Buşoi, parlamentari, primari PNL şi lideri liberali din judeţele regiunii Nord-Vest.

Norica Nicolai, cea care deschide lista liberalilor, candidează tocmai în Regiunea Nord-Vest. Aceasta le-a spus celor prezenţi că PNL poate câştiga alegerile în Ardeal, deoarece aici stânga politică nu avut niciodată o prea mare susţinere. Clujul mai are un candidat pe lista liberalilor. Este vorba despre primarul din Sânpaul, Ovidiu Colceriu, care se află pe locul 26.

Lansarea candidaţilor s-a făcut într-o atmosferă festivă, din care nu au lipsit, baloanele, steagurile şi confetti. Puteţi vedea o galerie foto realizată de Dan Bodea de la acest eveniment.

Distribuie:

Postaţi un comentariu