Crin Antonescu l-a ales pe noul preşedinte al PNL Cluj

Crin Antonescu, presedintele interimar al Romaniei sustine declaratii de presa, Marti 11 2012. MARIUS DUMBRAVEANU / ZIUA NEWS
transilvaniareporter.us18.list-manage.com

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, i-a suprins, ieri, pe liberalii şi pe ziariştii prezenţi la conferinţa de presă organizată la Cluj, pronunţându-se în favoarea lui Horea Uioreanu, în cazul alegerilor pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei clujene a liberalilor.

„Am să vă surprind chiar şi pe dvs şi o să vă spun foarte clar ce aş vota eu dacă aş fi în organizaţia Cluj. L-aş vota pe Horea Uioreanu dintr-un motiv foarte simplu: nu pentru că domnul Szeplekan nu are calităţile pentru a conduce o organizaţie -le are-, ci pentru că în logica unui partid, în momentul în care ţi-ai desemnat un candidat poate pentru cea mai importantă funcţie pe raza ta de acţiune, consiliul judeţean, ai susţinut un om care s-a bătut exemplar, care a câştigat şi care acum poartă mare parte din destinul tău ca organizaţie în plan local, atunci trebuie să fii consecvent cu această investiţie”, a spus Crin Antonescu.

Preşedintele PNL a mai spus că PNL Cluj este o organizaţie „complicată”.

PNL Cluj îşi va alege pe 14 septembrie noul preşedinte, care îl va înlocui pe Marius Nicoară. Candidaţii anunţaţi până acum sunt Horea Uioreanu şi Mihai Szeplekan.

Postaţi un comentariu