Cătălin Predoiu: România nu este guvernată

Cătălin Predoiu a susținut vineri, la Satu Mare, o conferință de presă

Fostul ministru al Justiţiei, Cătălin Predoiu, premierul “din umbră“ al PDL, a afirmat vineri, într-o conferinţă de presă susţinută la Satu Mare, că certurile din vârful USL de dinaintea încheierii mandatului denotă faptul că liderilor “nu le pasă de români“.

“Ceea ce mă preocupă este faptul că la ora actuală România nu este guvernată. Noi nu ne dăm seama de pericolul în care este ţara. Semnalul primit ieri de la Franţa, condusă de socialişti pe care domnul Ponta se lăuda că-i are prieteni, este foarte grav, semnalul primit din mediul de afaceri este foarte grav, semnalul dat de stradă, care respinge soluţiile guvernului Ponta, este foarte grav. Toate arată că la ora asta în Palatul Victoria nu avem pilot, nici măcar copilot, iar la Senat n-am avut niciodată“, a spusPredoiu.

“Denotă o fractură în interiorul alianţei de guvenare şi e demonstraţia faptului că cele două partide au minţit când au zis că vin la guvernare să rezolve probleme. Responsabilitatea lor este să guverneze iar faptul că se ceartă înainte de finalul mandatului, în 2016, denotă că nu le pasă de români. Faptul că au 60% în Parlament înseamnă o responsabilitate faţă de români, să treacă legi, să facă reforme, să facă legi, să facă viaţa oamenilor mai bună. Este limpede că nu le pasă de aceste lucruri, lucrurile de care le pasă sunt două: să scape de probleme cu justiţia şi să rămână stăpânii, (să aibă – n.r.) monopolul puterii’, a mai declarat Predoiu.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu