Boc vrea un nou mandat, ca să ne ridice calitatea vieţii

Foto: Dan Bodea

Creşterea calităţii vieţii clujenilor este principalul obiectiv pe care Emil Boc îl are pentru un eventual nou mandat de primar. El şi candidaţii pentru Consiliul Local şi-au depus luni, la BEM, dosarele de candidaturi.

„Urmăresc ca în următorii patru ani Clujul să aibă cele mai multe locuri de muncă din România şi să fie oraşul cu cea mai bună calitate a vieţii. Am demonstrat că putem fi un competitor serios la adresa Bucureştiului şi credem că împreună cu echipa PNL putem avea în Cluj-Napoca oraşul cu cele mai multe locuri de muncă şi, dacă se poate, şi cele mai bine plătite, nu în ultimul rând, oraşul cu cea mai bună calitate a vieţii din România”, a declarat Emil Boc.

El a mai spus că prioritatea principală pentru un nou mandat de primar este creşterea calităţii vieţii clujenilor, obiectiv pentru care se bazează şi pe echipa sa de consilieri: „Principala prioritate este calitatea vieţii locuitorilor municipiului Cluj-Napoca. Prin calitatea vieţii înţeleg atât calitatea mediului de afaceri, calitatea educaţiei, a sănătăţii, a infrastructurii, a mediului cultural. (…) Credem că am demonstrat în anii care au trecut că putem fi primul oraş în România în materia calităţii vieţii. Nu putem fi mai buni ca Bucureştiul în termenii populaţiei, că e capitală, dar cu siguranţă Clujul poate fi oraşul nr 1 în România în ceea ce priveşte calitatea vieţii”.

El a fost însoţit la BEM de copreşedinţii PNL Cluj, Marius Nicoară şi Daniel Buda, precum şi de vicepreşedintele PNL senatorul Alin Tişe, care ocupă locul al doilea pe lista de consilieri locali, după Emil Boc.

„E un moment important pentru viaţa oraşului, e o echipă foarte puternică care a condus judeţul Cluj în ultimii 12 ani, o echipă care a demonstrat, la noi s-au văzut faptele, mai puţin vorbele. Pe judeţ estimez că o să mergem pe un scor de 60%, iar pe municipiu, la consiliul local, 55%; Emil Boc eu spun că trebuie să încheie cu 70%”, a spus Marius Nicoară.

„Ca întotdeauna, aici la Cluj o să fim prima formaţiune câştigătoare în aceste alegeri, pentru că avem cea mai serioasă ofertă de candidaţi, atât la primării, cât şi la Consiliul Judeţean şi la consiliile locale. Aşa că nu avem nici un fel de emoţie în privinţa câştigării alegerilor”, a spus şi Daniel Buda.

Distribuie:

Nu există Comentarii

  1. GRIGORE says:

    Daca o ridica la inaltimea sa mai bine fara ,ca daca-i iarba prea mare nu se vede din ea . Podul Traian sta sa pice-n somes ,cartiere precum IRSIS sau zona de ”centura” b-dulMuncii pentru Boc se pare ca nu exista . Ma mocane Cluj este si pe strada byron si-n zorilor sau plevnei nu numai in zorilor unde locuiesti tu . Sper sa voteze pe altcineva clujenii ca de mocani ne-am saturat . Du-te la coasa ba ca-i mare iarba la tac-tu acasa ,iarba-i si uda mere bine coasa

Postaţi un comentariu