Băsescu şi Boc s-au întâlnit într-un hotel din Cluj

Traian Basescu nu vrea să fie un premier "extraordinar de bun"
Traian Basescu nu vrea să fie un premier "extraordinar de bun"
Preşedintele Mişcării Populare (MP), Traian Băsescu, şi primarul Clujului, Emil Boc (PNL) s-au întâlnit, vineri seară, la un hotel de cinci stele din Cluj-Napoca.
Traian Băsescu s-a cazat la hotelul respectiv, în vederea unor întâlniri pe care le are, sâmbătă, la Cluj, cu membri ai formaţiunii pe care o conduce.
La intrarea în hotel, Emil Boc a refuzat să facă vreo declaraţie, după ce anterior Traian Băsescu le-a răspuns jurnaliştilor că nu are fixată vreo întâlnire cu primarul clujean. De asemenea, Traian Băsescu a negat faptul că ar încerca să-l convingă pe Emil Boc să intre în MP.
La circa o jumătate de oră după ce fostul preşedinte a vorbit cu jurnaliştii, în hotel a intrat Emil Boc, care a fost aşteptat în hol de Traian Băsescu şi de membri ai MP.
Mişcarea Populară are programată, sâmbătă, de la ora 10, 00, o întâlnire a CEN al organizaţiei de tineret a formaţiunii, urmată, de la ora 12, 00, de Colegiul Naţional al Mişcării Populare, iar de la ora 15, 00, de o întâlnire organizatorică zonală.
Distribuie:

Postaţi un comentariu