Băsescu şi Boc s-au întâlnit într-un hotel din Cluj

Traian Basescu nu vrea să fie un premier "extraordinar de bun"
Traian Basescu nu vrea să fie un premier "extraordinar de bun"
transilvaniareporter.us18.list-manage.com
Preşedintele Mişcării Populare (MP), Traian Băsescu, şi primarul Clujului, Emil Boc (PNL) s-au întâlnit, vineri seară, la un hotel de cinci stele din Cluj-Napoca.
Traian Băsescu s-a cazat la hotelul respectiv, în vederea unor întâlniri pe care le are, sâmbătă, la Cluj, cu membri ai formaţiunii pe care o conduce.
La intrarea în hotel, Emil Boc a refuzat să facă vreo declaraţie, după ce anterior Traian Băsescu le-a răspuns jurnaliştilor că nu are fixată vreo întâlnire cu primarul clujean. De asemenea, Traian Băsescu a negat faptul că ar încerca să-l convingă pe Emil Boc să intre în MP.
La circa o jumătate de oră după ce fostul preşedinte a vorbit cu jurnaliştii, în hotel a intrat Emil Boc, care a fost aşteptat în hol de Traian Băsescu şi de membri ai MP.
Mişcarea Populară are programată, sâmbătă, de la ora 10, 00, o întâlnire a CEN al organizaţiei de tineret a formaţiunii, urmată, de la ora 12, 00, de Colegiul Naţional al Mişcării Populare, iar de la ora 15, 00, de o întâlnire organizatorică zonală.

Postaţi un comentariu