Aurelia Cristea îi cere demisia edilului Emil Boc

Foto: Dan Bodea

Dezvăluirile din ultimele zile ale deputatului Elena Udrea nu au rămas fără urmări, nici la Cluj-Napoca, unde PSD-ul, în frunte cu Aurelia Cristea, îi cere primarului Emil Boc să demisioneze din funcție, pe motiv că ar fi „ținut de mână simbolul mafiei politice a ultimilor zece ani din România”, atât în timpul cât a fost prim-ministru, dar și în timpul în care a fost primar.

„Azi, după dezvăluirile doamnei Elena Udrea și deschiderea a trei dosare pe numele ei, cu solictarea de încuviințare a arestării către Parlamentul României din care fac și eu parte, aleasă de clujeni, vă cer oficial domnule Boc să vă dați demisia de îndată din fruntea Primăriei Cluj-Napoca. Nu mai aveți calitatea morală să-i reprezentați pe clujenii de bună credință, care își plătesc taxele corect pentru a susține dumneavoastră persoane acuzate și condamnate pentru corupție, și nici pe cei cărora le-ați tăiat salariile și le-ați închis școlile și spitalele ca să se poată îmbuiba rețeaua mafiota păstorită de dumneavoastră.

În cursul zilei de ieri am solicitat să organizați o întâlnire cu parlamentarii clujenii pentru proiectele comunității. Vă anunț public că renunț la această solicitare, deoarece eu nu doresc să mai acord niciun credit unei persoane care a plimbat mereu de mâna corupții! Această întâlnire poate avea loc cu participarea consilierilor locali și a altor persoane de bună credință din Primăria Cluj-Napoca”, a declarat deputatul Aurelia Cristea, președintele PSD Cluj-Napoca.

Boc este acuzat de asemenea, pentru faptul că, deși a fost ales pe listele PDL s-a înscris în fundația Mișcarea Populară, susținând în alegeri PMP-ul și „simbolul corupției politice”.

Distribuie:

Nu există Comentarii

  1. Aprozareasa says:

    Fosta vânzătoare la un magazin de vopsele din Aghireș da cu bidineaua aiurea ! Ca orice politician care se respecta, doamna Cristea si-a imbunatatit din pix CV-ul profesional inventandu-si o cariera de profesor universitar, care nu exista in realitate. Presa clujeana a descoperit ca Aurelia Cristea si-a trecut în CV calitatea de profesor asociat al universităţii BB din Cluj.

    Oficialii universitatii au facut-o de rusine pe doamna ministru, precizand ca nu apare pe statul de plata al universitatii, deci nu este profesor asociat. Cristea era de fapt doctoranda la UBB si a tinut seminarii neplatite in numele unui profesor care ii indruma teza de doctorat in domeniul securitatii.

Postaţi un comentariu