Funar candidează la Președinție

Gheorghe Funar

Preşedintele PRM – aripa Funar, Gheorghe Funar, va candida ca independent la Preşedinţia României la alegerile din toamnă, sloganul electoral al acestuia fiind „România unită, cu români fericiţi!”.

Potrivit unui comunicat al PRM – aripa Funar transmis sâmbătă,  ex-primarul Clujului, Gheorghe Funar,   a decis să candideze ca independent deoarece Justiţia nu s-a pronunţat în legătură cu modificările la Statutul PRM şi noua conducere a partidului aleasă la Congresul Extraordinar de la Alba Iulia, din 27 iulie 2013, informează Mediafax.

„În ziua de 2 august, în municipiul Cluj-Napoca, în Inima Ardealului, filialele PRM din această provincie istorică şi din municipiul Bucureşti i-au solicitat lui Gheorghe Funar, preşedintele Partidului România Mare, să candideze la alegerile din noiembrie pentru funcţia de preşedinte al României. Domnul Dr. Gheorghe Funar a acceptat această propunere şi s-a angajat să participe la competiţia electorală, dar nu în numele PRM, ci ca candidat independent susţinut de mai multe partide politice şi organizaţii neguvernamentale. S-a ajuns la această situaţie deoarece Justiţia încă nu s-a pronunţat în legătură cu modificările la Statutul PRM şi noua conducere a partidului aleasă la Congresul Extraordinar de la Alba Iulia, din 27 iulie 2013. Dosarul respectiv se află în stare de judecată la Tribunalul Bucureşti”, se arată în documentul citat.

Distribuie:

Postaţi un comentariu