Viceprim-ministrul Gabriel Oprea, interesat de soarta mineritului maramureşean

Viceprim-ministrul Gabriel Oprea / Sursa foto: transilvania-tv.ro

Prezent în municipiul Baia Mare, viceprim-ministrul Gabriel Oprea s-a întâlnit în vineri dimineaţa cu prefectul judeţului Maramureş Anton Rohian, cu preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş Zamfir Ciceu şi cu primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş. Acesta s-a arătat interesat de  priorităţile de dezvoltare ale judeţului, fiind pus accentul pe revigorarea mineritului în zonă.

 Viceprim-ministrul Gabriel Oprea  consideră  redeschiderea mineritului în Maramureş o prioritate, astfel încât Compania Remin să redevină o forţă motrică de dezvoltare a judeţului nostru.

Prefectul Anton Rohian a arătat că în aceste zile, îi va fi înmânată vicepremierului Oprea  o analiză  a situaţiei din cadrul Companiei Remin Baia Mare, pentru a o  suspune atenţiei Guvernului României.

De asemenea, reprezentantul Guvernului în teritoriu i-a mulţumit viceprim-ministrului Gabriel Oprea pentru vizita în Maramureş, şi apreciază că aceasta va duce la  mobilizarea  întregii forţe politice în jurul  unui proiect major pentru Maramureş, respectiv redeschiderea mineritului.


Publicitate

Postaţi un comentariu