Trei răniţi în urma unui accident produs pe DN1C printre care şi un bebeluş

Sursa foto: rtv.net
eepurl.com

Un grav accident de circulaţie s-a produs în noaptea de luni spre marţi, pe DN1C, în comuna Satulung din județul Maramureș, soldat cu trei răniţi printre care se află şi un bebeluş de şapte luni. Şoferul, soţia şi fetiţa acestora se îndreptau spre Republica Moldova, la bordul unui autoturism BMW venind din judeţul Satu Mare. Din cauza vitezei excesive, şoferul a intrat într-un podeţ de beton în localitatea Satulung. Localnicii au fost cei care au alertat la numărul unic 112 accidentul produs, iar până la sosirea celor două echipaje SMURD, Ambulanţei şi a unui patrule de jandarmi au acordat primul ajutor răniţilor.
Cei care au ajuns primii la locul accidentului au fost pompierii militarii ai subunităţii din localitatea Şomucuta Mare.

‘Am intervenit pentru descarcerarea unei victime dintr-un autoturism. Aceasta a fost predată colegilor de la SMURD’ a declarat plt. maj. Florin Lupuţi, Subunitatea de Pompieri Şomcuta Mare.

Potrivit reprezentantului Poliţiei Rutiere, Şomcuta Mare, Alin Mărieş, şoferul care conducea ar fi adormit la volan din cauza oboselii şi a părăsit partea carosabilă.

Medicii de pe Ambulanţă şi SMURD au spus că intervenţia a fost dificilă datorită poziţiei maşinii în urma impactului suferit.

‘Am fost solicitaţi la un accident rutier în care a fost implicată o maşină. În aceasta erau mama, tata şi un copil de aproximativ un an de zile. Extracţia a fost dificilă datorită poziţiei maşinii şi accidentului în sine. Tata cu o traumă toraco-abdominală şi cu un traumatism cranian. Mama la fel cu o traumă abdominală şi copilul cu un traumatism cranian şi un traumatism facial. Toţi sunt stabili hemodinamic şi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Baia Mare’ a declarat dr. Dacian Juca.

Agerpres

Postaţi un comentariu