Primarul de Baia Mare a trecut la UNPR/Update: declarația lui Chercheș

Primarul Cătălin Cherecheș
transilvaniareporter.us18.list-manage.com

UPDATE: Primarul Municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, susţine că a lăsat pe plan secund implicarea politică. Întrebat despre adeziunea la UNPR, edilul a preferat un răspuns diplomatic.

„Proiectele comunităţii băimărene sunt prioritare pentru mine, iar politica a fost mereu pe plan secund. (…) În interesul comunităţii am avut, am şi voi avea mereu parteneriate cu formaţiuni şi oameni politici serioşi care să susţină proiectele mele pentru comunitatea băimăreană în relaţia cu Guvernul României. În acest moment este vorba de proiecte prin care ne dorim să putem reabilita şi moderniza anumite obiective aflate pe raza oraşului nostru, dar nu şi în patrimoniul municipalităţii. Punctual mă refer la preluarea bazelor sportive din patrimoniul Ministerului Tineretului şi Sportului, a terenurilor aflate în patrimoniul Ministerului Apărării Naţionale, susţinerea finanţării pentru reabilitarea termică a blocurilor de locuinţe respectiv reabilitarea blocurilor sociale existente deja şi construirea unora noi. Apreciez interesul manifestat de reprezentanţii UNPR, în special al domnului preşedinte Gabriel Oprea, în privinţa susţinerii acestor proiecte ale comunităţii băimărene”, a precizat Cătălin Cherecheş, primarul Municipiului Baia Mare.

Informaţia că primarul Cătălin Cherecheş este membru UNPR nu a fost confirmată încă de Emil Ambruş, preşedintele UNPR Maramureş.


„Primarul Municipiului Baia-Mare, Cătălin Cherecheş, s-a înscris în Uniunea Naţională pentru Progresul României şi a fost numit, în cadrul partidului, coordonatorul Regiunii VI Nord-Vest, care cuprinde judeţele Cluj, Maramureş, Satu Mare, Bihor, Sălaj şi Bistriţa Năsăud”, anunţă UNPR într-un comunicat remis, marţi, presei.

Cherecheş a fost membru al PSD, cât şi al PNL. Cătălin Cherecheş este primar la Baia Mare din mai 2011, când au avut loc alegeri parţiale. La alegerile locale din iunie 2012, Cătălin Cherecheş a fost reales în funcţie cu 86, 3% din voturi.

Postaţi un comentariu