Cătălin Cherecheş, ales în structurile de conducere ale AMR

Cătălin Cherecheş face parte din conducerea AMR

Primarul Municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, a fost ales membru în Asociaţia Municipiilor din România. Adunarea Generală a Asociaţiilor Municipiilor din România a avut loc vineri, 18 octombrie, la Bucureşti.

La reuniune au participat primarii municipiilor din România, reprezentanţi ai Parlamentului, Guvernului, dar şi parteneri şi colaboratori ai asociaţiei.

„Am fost ales printre cei 19 primari care vor conduce Asociaţia, în prezenţa primului ministru Victor Ponta şi a vicepremierilor Gabriel Oprea şi Liviu Dragnea. În contextul regionalizării şi descentralizării, Asociaţia Municipiilor din România are un rol vital în dialogul cu Guvernul, în demersul susţinerii intereselor comunităţilor locale. Mai mult, municipiul Baia Mare a pornit pe un drum al dezvoltării şi reconstrucţiei în ultimii doi ani. Demersurile administraţiei publice locale băimărene, proiectele şi rezultatele obţinute sunt vizibile şi apreciate chiar şi la nivel nalt, fapt pentru care Baia Mare merită şi trebuie reprezentată în această importantă asociaţie din România”, a precizat Cătălin Cherecheş, primarul Municipiului Baia Mare.

Postaţi un comentariu