Horoscopul săptămânii 29 mai – 4 iunie

Berbec
Din punct de vedere intelectual, randamentul dumneavoastră este maxim. Ați putea lua decizii sau ați putea pregăti un examen. Veți fi bucuroși, o să aveţi câteva realizări interesante poate chiar mai multe decât v-ați propus.

Taur
În general vă ocupaţi cu precădere de activități de rutină. Intuiția vă poate fi de un real folos în deciziile pe care doriți să le luați în următoarea perioadă. Dialogul cu cei din jur vă ajuta să aflați lucruri interesante.

Gemeni
De cheltuieli se pare că nu scăpaţi. N-ar fi exclus să faceți o investiție de mari dimensiuni. Ar fi de dorit ca înainte de a scoate banii din buzunar să vă gândiţi de două ori. Nu vă pierdeți timpul încercând să vă ocupați de probleme emoționale sau sentimentale.

Rac
În ceea ce privește serviciul, ar fi de dorit să nu vă implicați în mai multe activități. Concentrați-vă asupra lucrurilor importante. Riscați să vă epuizați din punct de vedere nervos. În cuplu ar fi un moment bun pentru a pune la punct anumite lucruri care vă nemulțumesc.

Leu
În general lucrurile evoluează foarte bine, ceea ce vă dă un sentiment de siguranță. N-ar fi exclus să vă implicați și într-o activitate de colaborare destul de bănoasă. Dacă nu puteți să găsiți o cale sigură către succes, atunci amânați până când totul va fi mai clar.

Fecioară
În dragoste, este de așteptat să vă reușească ceea ce v-ați propus. Se pare că veți putea rezolva și o problemă care v-a ridicat semne de întrebare în ultima vreme. V-ați putea întâlni cu prietenii, iar discuțiile cu aceștia vă vor relaxa.

Balanță
Sunteți cam iritat și riscați să vorbiți fără măsură. Poate că sunt zile mai grele pentru dumneavoastră, ceea ce înseamnă o atenție sporită la interacțiunea cu cei din jur. Sănătatea poate să vă ridice unele mici probleme.

Scorpion
Se pare că vă aşteaptă o călătorie probabil în interes de serviciu. Discuțiile cu cei din jur vă pun în evidență calitățile. La capitolul sentimente stați bine, ceea ce v-ar ajuta să faceți gesturi destul de îndrăznețe.

Săgetător
Sunteți cam obosit și nu reușiți să vă concentrați decât cu mare greutate. Nu v-ar strica să fiți mai egoist decât de obicei. Instinctele funcţionează perfect şi se pare că vă vor ajuta să abordați și micile nelămuriri sentimentale.

Capricorn
În urma unor discuţii cu prietenii puteți afla tot felul de informații interesante, cărora nu știți dacă să le dați crezare. Ar fi mai bine să le verificați, înainte de a le folosi. Interesul pentru chestiunile legate de familie este mare.

Vărsător
La locul de muncă există cineva care încearcă să vă pună piedici, dar nu va reuși mare lucru.
O abordare mai îndrăzneaţă a anumitor probleme probleme legate de serviciu v-ar ajuta foarte mult şi vă poate aduce chiar liniştea.

Pești
Veți avea de rezolvat o mulțime de probleme mărunte. Aveţi şansa da a câştiga nişte bani dintr-o colaborare. Este posibil să luați o hotărâre în ceea ce privește anumite chestiuni legate de familie sau de partenerul de viaţă.

Postaţi un comentariu