Adevărul despre jocurile de noroc. Cazinourile câștigă întotdeauna

Jocurile de noroc sunt o modalitate de distracţie pentru anumite persoane, care joacă de plăcere, şi reprezintă un viciu pentru altele.
Mâncarea şi băutura sunt oferite gratuit jucătorilor în cazinouri, astfel că tentaţia de a consuma alcool este mare, spune un rezident al oraşului Las Vegas, celebru pentru jocurile de noroc, care îi sfătuieşte pe clienţii cazinourilor să se ţină departe de băutură în timp ce joacă. Alcoolul îţi afectează judecata şi percepţiile. Dacă vrei să câştigi, trebuie să te abţii de la alcool.

Cazinoul are un avantaj faţă de clienţi la orice joc cu excepţia pokerului

Cazinoul are un avantaj faţă de clienţi la toate jocurile, cu excepţia pokerului live, jucat împotriva altor jucători, nu împotriva cazinoului. Toate celelalte jocuri favorizează casa. Este singurul joc în care cazinoul nu ia bani direct de la jucător. Dacă vei câştiga sau vei pierde, ţine strict de aptitudinile tale.

Cazinourile sunt făcute să te pierzi în ele

Se poate întâmpla să fie o adevărată provocare ieşirea din cazino. Vă pierdeţi în cazino pentru că aşa trebuie să se întâmple, pe urmă găsiţi un scaun la un slot sau la masa de Blackjack şi gata: aţi mai lăsat nişte bani acolo.
De asemenea, nu prea găseşti ceasuri în cazinouri. Cazinourile nu vor ca tu să te gândeşti că e târziu. Cu cât stai mai mult, cu atât vei pierde mai mult.

Câştigă, apoi pleacă

Fiecare participant la un sondaj privind cazinourile a susţinut că singura şansă de a pleca acasă cu bani este să te opreşti atunci când eşti în câştig. Nu trebuie să pierzi decât o dată sau de două ori pe parcursul întregii vizite în cazino. Dacă ai făcut-o, ridică-te şi pleacă. Dacă nu pleci, vei sfârşi prin a pierde tot ce ai câştigat înainte.

Postaţi un comentariu