Horoscopul săptămânii 10-17 iulie

Berbec

Colaborările sunt cheia succesului săptămâna care urmează. Veţi fi mai buni, mai rapizi şi mai puternici dacă veţi observa cu atenţie ce se întâmplă în jurul dumneavoastră şi apoi luaţi decizii. Recompensele nu vor întârzia să apară.

Taur

Aveţi un stil de viaţă sănătos, aşa că nu vă lăsaţi influenţat de anumite persoane care trăiesc prin bârfe, zvonuri şi minciuni. Păstraţi-vă echilibrul psihic, relaxaţi-vă şi priviţi înainte, lăsând în urmă persoanele amintite.

Gemeni

Sunteţi foarte romantici, dar nu uitaţi să reveniţi cu picioarele pe pământ, pentru a nu suferi o mare dezamăgire. Un pic de realism nu vă strică. Aveţi de achitat nişte datorii destul de presante, aşa că acordaţi-le prioritate.

Rac

Zilele au devenit prea scurte pentru toate planurile pe care doriţi să le puneţi în aplicare. Evitaţi efortul exagerat şi încercaţi să fiţi mai săritor cu cei din jur. Nu vă izolaţi în muncă. Aveţi nevoie şi de prieteni dar şi de o ieşire la iarbă verde.

Leu

Sunteţi într-o dispoziţie de zile mari şi asta vă va ajuta să faceţi faţă tuturor problemelor care apar. Aveţi nevoie de un moment de relaxare şi de aşezare a gândurilor pentru a lua nişte decizii corecte. Un prieten bun vă cere ajutorul într-o problemă personală.

Fecioară

Contrastele par să vă definească în această perioadă. La capitolul decizii sunteţi nehotărât şi aveţi nevoie de mai mult timp pentru a lua hotărârile potrivite. Nu încercaţi să vă grăbiţi fiindcă nu câştigaţi nimic.

Balanţă

Oboseala de la locul de muncă vă solicită foarte mult şi de aceea poate este nevoie să luaţi o pauză. Câteva zile de concediu vor fi exact ceea ce aveţi nevoie, aşa că încercaţi să profitaţi de ele. Bucuraţi-vă de lucrurile mărunte ale vieţii şi nu daţi importanţă răutăţilor.

Scorpion

S-ar putea să aveţi parte de o propunere romantică din partea unei persoane pe care o simpatizaţi. Nu vă pierdeţi cumpătul şi fiţi cât mai natural. Aveţi discuţii cu o persoană mai în vârstă care vă pune pe gânduri.

Săgetător

Nu vă depăşiţi limitele, pentru că s-ar putea să luaţi decizii greşite, pentru care regretaţi mai târziu. Aşteptaţi weekendul pentru o ieşire cu prietenii, lucru care va ajuta să uitaţi de grijile zilei şi vă ajută să vă aşezaţi şi gândurile.

Capricorn

Treceţi printr-o perioadă confuză din punct de vedere sentimental, care s-ar putea să vă facă mai puţin încrezător în prieteni. Concentraţi-vă mai mult pe lucrurile importante, de viitor, care vă pot aduce beneficii importante.

Vărsător

Vă bucuraţi din plin de weekendul care urmează şi descoperiţi suficiente motive care să vă facă să zâmbiţi. Partenerul de viaţă vă asigură echilibrul sentimental de care aveţi nevoie, iar din punct de vedere financiar staţi bine.

Peşti

Nu vă plecaţi urechea la tot felul de discuţii şi bârfe de la locul de muncă. Ascultaţi indicaţiile şefului şi căutaţi cuvintele potrivite pentru a vă exprima dezacordul. S-ar putea să primiţi o veste neaşteptată care vă schimbă nişte priorităţi ale momentului.

 

Postaţi un comentariu