Horoscop săptămânal: 6-12 octombrie

BERBEC

Eşti preocupat de diverse activităţi legate de casă, fie de remodelarea casei, curăţenie generală sau achiziţionarea unor decoraţiuni sau mobilier . Primeşti nişte bani, se pare că totuși, sub forma unui împrumut din partea unor prieteni sau a unor rude.

TAUR

Lucrurile iau o întorsătură favorabilă ţie. Există însă câteva elemente de care ar trebui să ţii cont: fii prudent la ce vorbeşti cu cei din jur, păstrează secretele ce le afli, nu critica atitudinea oamenilor din preajma ta.

GEMENI

După o perioadă destul de tensionată şi obositoare, acum a sosit momentul să te odihneşti şi tu. Urmează o săptămână în care te vei bucura de iubire, distracţie, de compania unor prieteni care te vor înveseli cu zile productive şi relaxante.

RAC

Eşti calm şi plin de tact, lucru neobişnuit pentru un rac autentic ce este condus de emoţii şi care uneori spune lucruri adevărate dar deranjante celor din jur. Acum vei face schimbări înţelepte care îţi vor aduce câştiguri pe termen lung.

LEU

Săptămâna aceasta sunt activate atât casa relaţiilor, cât şi casa finanţelor. Activităţile în familie, cu rudele sau apropiaţii tăi sunt avantajate în această săptămână. Iei decizii importante privind o călătorie peste hotare.

FECIOARĂ

Ai trecut în ultima perioadă printr-o mulţime de transformări fie pe plan fizic, fie emoţional, însă acum a sosit momentul în care vei evalua situaţia şi vei vedea că toate rezultatele sunt pe plus. Schimbările pe care le-ai făcut sunt de bun augur şi te avantajează.

BALANŢA

Despre Balanţa se spune că orice ar fi pe lume balanta îl transformă în aur. Intuiţia ta, maniera în care creezi relaţii te vor ajuta foarte mult în viitor. Aşteaptă-te la rezultate bune, şi la contracte interesante care îţi pot aduce câştiguri pe termen lung.

SCORPION

Joci pe multe planuri, iar acest lucru nu numai că te oboseşte mental, dar şi fizic. Încearcă să te relaxezi şi neapărat fă-ţi ordine în gânduri pentru că toată această confuzie porneşte de la haosul mental care te stăpâneşte în această perioadă.

SĂGETĂTOR

Ai un talent deosebit în a-i organiza pe cei din jurul tău şi din acest motiv, te poţi aştepta la rezultate remarcabile atât la locul de muncă cât şi în alte situații. Eşti dispus să-i ajuţi pe ceilalţi, eşti sincer şi plin de iniţiativă.

CAPRICORN

Eşti într-o competiţie strânsă în vederea obţinerii unui loc de muncă sau a unei provocări. Nu este o tragedie dacă nu vei câştiga această competiţie, trasează-ţi alte obiective şi s-ar putea să ai surpriza că sorţii se întorc în favoarea ta de această dată.

VĂRSĂTOR

Treci printr-o situaţie complicată, iar necazul din ultimele săptămâni te-a bulversat peste măsură. Nu ştii ce să faci, ce drum să apuci, iar faptul că te-ai îndepărtat de toţi prietenii nu te ajută să găseşti o soluţie favorabilă la conflictul interior prin care treci.

PEŞTI

Eşti politicos, dai dovadă de diplomaţie, iar toate acestea îţi vor aduce susţinerea unor persoane importante, mai ales în viitor. Fii deschis şi concis unor provocări pentru că vei avea numai de câştigat de pe urma lor.

Postaţi un comentariu