Horoscop săptămânal 31 mai – 7 iunie

Berbec

Deşi eşti îngrijorat cu privire la sănătate,  stai bine şi nu apar probleme care să te pună pe gânduri. Nu te consuma prea mult chiar dacă unele lucruri nu ies aşa cum ţi-ai dorit sau dacă anumite activităţi nu merg conform planului. Toate lucrurile reintră treptat pe făgaşul normal.

Taur

Deşi ţi-ai pus gândurile în ordine, pot apărea nişte dificultăţi în a le exprima cu claritate. Caută să le expui într-un fel uşor de înţeles, fără a lăsa loc de interpretări. Într-un fel sau altul, săptămâna viitoare eşti în centrul atenţiei la serviciu.

Gemeni

Poate că nu începi săptămâna viitoare plin de vervă şi energie, iar unele drumuri şi activităţi pe care le vei face în decursul zilelor de luni şi marţi le poţi percepe ca fiind cel puţin obositoare. Ia-o încetul cu încetul, nu te suprasolicita şi fă exact atât cât e necesar.

Rac

Se pare că ai ceva de ascuns motiv pentru care te retragi în tine, şi fierbi în suc propriu. Greşeşti însă foarte tare dacă încerci să-ţi impui cu forţa punctele de vedere, pentru că astfel nu vei face decât să atragi nervozitate. Nu prea asculţi de nimeni, aşa că nu te aştepta să te asculte şi pe tine ceilalți.

Leu

Vine o săptămână mult mai optimistă şi plină de speranţă pentru tine. Îţi revii dintr-un con de umbră şi găseşti un motiv de bucurie. Ai un prieten apropiat sau o rudă care se pare că traversează un moment dificil, menajaţi-l sau ajutaţi-l.

Fecioară

În weekend pleci într-o excursie. Duminică, îşi face apariţia o persoană interesată. Atenţie însă că dai prea multe sfaturi şi poţi deveni supărător. Acest orgoliu îţi dă bătăi de cap şi te aruncă în conflicte inutile. Satisfacţiile vin însă din zona profesională.

Balanţă

Apar diverse evenimente festive în week-end. Săptămâna viitoare poţi reînnoi un contract de muncă sau găseşti o variantă de un nou job. Analizează bine variantele. Vei fi nevoit să faci nişte  cheltuile neprevăzute, dar nu foarte mari.

Scorpion

S-ar putea să te ia prin surprindere o afacere sau un bussines financiar la care trebuie să găseşti o soluţie bună pentru tine. Cu puţină chibzuinţă şi pricepere, vei reuşi să găseşti soluţia optimă care te avantajează cel mai bine.

Săgetător

Apar noi provocări în plan personal, cu mari ambiţii. Săptămâna viitoare este destul de încordată şi ai de controlat momentele de furie şi nervii care sunt ca întinşi la maxim. Vei primi nişte bani marţi sau joi, săptămâna viitoare.

Capricorn

Eşti omul deciziilor surprinzătoare.Te răzgândeşti când totul este pus la punct şi pregătit pentru lansarea într-o direcţie. Se anunţă drumuri neaşteptate. Concentrează-te pe ceea ce ai de făcut profesional, iar celelalte lucruri se aranjează de la sine.

Vărsător

Săptămâna asta gândeşti în locul altora, găseşti soluţii la probleme care nu îţi aparţin. Simţi foarte multă presiune şi responsabilitate. Vei reveni în centrul atenţiei, săptămâna viitoare. Îţi găseşti locul într-o echipă, iar colegi tăi îţi recunosc valoarea.

Peşti

Banii ţi se scurg printre degete şi cu greu reuşeşti să-ţi controlezi cheltuielile. Eşti predispus la cheltuieli inutile de care nu ai nevoie chiar acum. Nu grăbi lucrurile când faci achiziţii mai ales că banii se cheltuie uşor.

Postaţi un comentariu