Horoscop săptămânal 3-9 martie

Berbec

Este posibil să te implici într-un proiect sau să faci o lucrare în afara serviciului care ţi-ar putea aduce un câştig important. Însă acest lucru o să-ţi răpească aproape tot timpul liber. Ai grijă să nu neglijezi în schimb serviciul şi familia.

Taur

Eşti într-o stare de nervi accentuată şi eşti nemulţumit în general. Nu-ţi descarca nervii pe cei din jur. Încearcă să rămâi echilibrat şi cumpătat. Cu răbdare, toate se vor rezolva uşor şi lucrurile reintră în normal chiar mai repede decât crezi.

Gemeni

Săptămâna ce vine apar ca prin minune, condiţiile favorabile unui succes. Practic, rezolvi într-o zi nişte lucruri care nu credeai că o să le rezolvi într-un an. Faci cunoştinţă cu o persoană care îţi propune să intri într-o afacere interesantă.

Rac

Eşti plin de energie și lucrurile sunt în favoarea ta. Ai șanse bune de a reuși în tot ceea ce faci. Mulţumirea de sine şi armonia în relaţiile cu ceilalţi te fac să te simţi foarte bine. Încearcă să-ţi petreci mai mult timp alături de persoana iubită.

Leu

Weekend-ul care vine este un moment în care te odihneşti şi în sfârşit te vei relaxa. Se pare că vor veni şi nişte satisfacţii materiale care îţi răsplătesc o muncă mai veche. Poţi să te bazezi pe intuiţia ta care funcţionează perfect.

Fecioara

Ai de făcut o alegere importantă, posibil legată de serviciu. Eşti un pic derutat, pentru că nu ai vrea să faci o alegere greşită. Un sfat de la nişte prieteni buni sau chiar rude apropiate te-ar putea ajuta mult ca să iei decizia corectă.

Balanţa

Eşti într-o formă deosebită şi ai şanse mari de reuşita pe toate planurile. Întâmplările din ultima perioadă te fac să fii mai atent la ce se întâmpla în jurul tău şi să iei deciziile corecte. Este o perioadă favorabilă pentru planurile de viitor.

Scorpion

Ai idei excelente şi eşti hotărât să le pui în aplicare. Te gândești cum să acţionezi, în forţă, decisiv sau mai pasiv. Capacitatea de comunicare şi ideile îndrăzneţe te ajută să-ţi faci noi prieteni. Totuşi nu lua decizii radicale şi brutale.

Săgetător

Vei lua decizii inspirate, care-ţi asigură reuşita pe plan social şi succesul în relaţiile cu cei din jurul tău. Este posibil să cheltuieşti nişte bani care reprezintă o investiţie importantă pentru viitorul tău. Ai idei bune, care te ajută în următoarea perioadă.

Capricorn

Trebuie să iei nişte decizii importante pe care le-ai tot amânat. Emoţiile şi gândurile te apasă şi ai o senzaţie de nesiguranţă legată de srviciu. În weekend ţi se limpezesc gândurile şi petreci momente plăcute alături de cei dragi.

Vărsător

Te simţi relaxat şi vrei să te bucuri de acest weekend care vine. Apare şansa să rezolvi o problemă financiară mai veche. Eşti binedispus, motiv pentru care e posibil să faci multe promisiuni. Ai grijă în schimb dacă le poţi respecta.

Peşti

Eşti plin de energie şi ai dispoziţia necesară pentru a rezolva o problemă mai veche legată posibil de familie. Te dezamăgeşte cineva apropiat în care ai avut mare încredere. Ai grijă nu pune la suflet supărarea. Va trece repede.

Postaţi un comentariu