Horoscop săptămânal 25 februarie – 2 martie

Berbec
Este posibil să începi săptămâna cu nişte discuţii la serviciu care nu-ţi sunt pe plac. După câteva zile agitate, lucrurile se liniştesc şi atmosfera devine prietenoasă. Încearcă să nu-ţi verşi nervii pe cei apropiaţi, mai ales că nu e nimic serios.

Taur
Trebuie să te simţi liber, optimist, să spui ce gândeşti. Unii vor pune la îndoială ceea ce spui şi ce faci, dar în final vor vedea că ai avut dreptate. În săptămâna care vine nu apar lucruri negative, aşa că trebuie să devii mai încrezător în tine.

Gemeni
Ceva nu merge bine, dar încă nu eşti sigur de motiv. Eşti un pic debusolat, dar nu faci niciun efort să îndrepţi situaţia. Trebuie să fii mai realist, mai practic. O să te întâlneşti cu o persoană pe care care nu ai văzut-o de mult timp.

Rac
Îţi trebuie un pic de veselie, încearcă să râzi mai des. Este indicat să ai mai multă răbdare cu cei din jurul tău. Săptămâna viitoare urmează câteva zile foarte bune cu nişte rezultate care te bucură. Un motiv în plus de relaxare şi optimism.

Leu

Nu eşti de acord cu nişte schimbări care se produc la serviciu sau în afaceri. Trebuie să acorzi mai multă atenţie detaliilor. Urmează să faci nişte cheltuieli sau cadouri necesare. Relaţiile cu cei din jur sunt foarte bune. Partenerul de viaţa apreciază iniţiativele tale.

Fecioară

Eşti cam exagerat în ceea ce priveşte relaţia cu anumite persoane. Nici la locul de muncă nu ai stare. Încearcă săţi aduni gândurile, nu te preface că nu ai greşit cu nimic. Lucrurile se pot repara, dar depinde de atitudinea ta.

Balanţa

Financiar nu stai foarte bine, de aceea trebuie să fii precaut. Este posibil să primeşti o veste importantă legată de nişte bani care trebuie să-i primeşti. Eşti un pic nervos şi agitat. Păstreazăţi calmul nu intra în discuţii contradictorii cu partenerul de viaţă.

Scorpion

Au loc nişte schimbări la care te adaptezi mai greu. Totuşi nu începe mai multe lucruri deodată, chiar dacă lucrurile merg bine fiindcă exista riscul să te copleşească. Până la sfârșitul săptămânii viitoare vei avea ceva de sărbătorit.

Săgetător

Eşti un pic nesigur în ceea ce faci. Invidiezi pe cineva, posibil să spui nişte lucruri nelalocul lor. În schimb, zilele de miercuri și joi care urmează arată bine pentru tine. Va fi un moment potrivit pentru a face anumite schimbări în viaţa ta.

Capricorn

Apar unele răsturnări de situație în viaţa ta. La serviciu eşti capabil să faci lucruri importante, eşti apreciat şi înţeles. Încearcă săţi oferi şi un pic de odihnă. Familia şi prietenii apropiaţi simt nevoia săşi petreacă cu tine sfârşitul de săptămână.

Vărsător

Crezi în ceea ce faci şi vrei să obţii mai mult. Intuiţia te ajută, dar este de preferat să te sfătuieşti şi cu cei apropiaţi. Există un moment în care devii impulsiv, stăpâneşte-te dacă vrei să câştigi. Ai mare grijă de sănătatea ta.

Peşti

Eşti ocupat cu o sumedenie de lucruri atât la serviciu cât şi acasă. Trebuie totuşi săţi faci un plan şi să te organizezi ceva mai bine. Începând de săptămâna viitoare, te resimţi şi eşti tare obosit. Încearcă să profiţi de acest weekend, să te odihneşti.

Postaţi un comentariu