Horoscop săptămânal 25-31 iulie

BERBEC
Primiţi o veste care are un efect mobilizator asupra dumneavoastră. Vi se cere o reacţie promptă, dar nu trebuie să fiţi neatent şi grăbit în a lua decizia potrivită. În această perioadă sunteţi mai cheltuitor şi tentat de tot felul de lucruri frumoase.

TAUR
Vă aflaţi în preajma unei persoane care impune respect şi autoritate. Vă trebuie mai multă încredere în valoarea proprie. Faceţi un efort să vă cotrolati reacţiile impulsive, ca să nu stricaţi un weekend ce se anunţă plăcut.

GEMENI
Vă dedicaţi unui proiect de anvergură la serviciu, care va înainta greu, dar reuşita depinde de fiecare pas pe care-l faceţi acum. Atenţia pe care o acordaţi fiecărui detaliu îşi va arăta eficienta în scurt timp. Sunteţi pe drumul cel bun.

RAC
Faceţi tot felul de calcule cu privire la nişte sume de bani care trebuie investite într-un mod cât mai eficient. Valorificaţi acea pricepere nativă de care daţi dovadă mereu şi în această situaţie, ceva mai complicată.

LEU
Aveţi un moment când vă descurcaţi cu banii destul de greu. Veţi resimţi chiar unul din cele mai dificile momente în acest sens. Nu faceţi cheltuieli pe care nu le puteţi acoperi, riscaţi să dezechilibați o balanţă şi aşa fragilă.

FECIOARĂ
Se pare că în weekend vă ocupaţi de o serie de lucruri mărunte de care nu aţi avut timp până acum. Este vremea destăinuirilor şi a secretelor, în relaţia sentimentală. Atenţie însă cui faceţi aceste destainuri, pentru că nu oricine apreciază sinceritatea dumneavoastră.

BALANŢA
Aflaţi că unii dintre prieteni nu vă plac prea tare şi fac tot felul de gesturi pe la spate, deci ar fi bine să fiţi extrem de prudent în preajma lor. Uneori e de preferat să ţineţi totul pentru dumneavoastră şi să nu spuneţi tuturor ceea ce gândiţi..

SCORPION
Viaţa de familie este în prim plan, dar totuşi nu e vorba de prea multă armonie, ci apar diverse neînţelegeri, mai ales de natură financiară. Deciziile parternerului de viaţă, pot genera discuţii neplăcute iar orgoliile sunt gata să răbufnească.

SĂGETĂTOR
Unele mici probleme de sănătate va obliga să amânaţi o călătorie sau o altă activitate programată. Trebuie să vă mulţumiţi cu rutina unei zile de duminică, fără a face mari schimbări. Profitaţi de acest răgaz şi odihniţi-vă.

CAPRICORN
Apare o problemă de comunicare, între mai multe persoane, fie la serviciu fie acasă, în familie. Se poate declanşa o luptă de orgolii dacă nimeni nu cedează. O veche zicală spune că cel mai înţelept întotdeauna cedează.

VĂRSĂTOR
Unii colegi vă tratează cu indiferenţă şi răceala, gândindu-se numai la problemele lor. Ostilitatea lor nu trebuie să vă afecteze fiindcă nu se bazeza pe nimic. Dacă vă vedeţi de treabă şi nu plecaţi urechea la nimicuri, lucrurile trec fără a lăsa urme.

PEŞTI
Trebuie să vă faceţi ordine prin gânduri şi să găsiţi alte variante pentru a ajunge la rezultatele dorite. Uneori, o perioadă de pauză şi un moment de relaxare poate fi de bun augur pentru a continua după aceea totul cu alt tonus.

Postaţi un comentariu