Horoscop săptămânal: 25-31 august

BERBEC

Uneori este bine să petreci şi ceva timp singur pentru că s-ar putea să-ţi vină nişte idei interesante. Nu este o săptămână a acţiunii, însă este foarte important ca în următoarele zile să înţelegi unde te afli şi pe ce drum să apuci.

TAUR

La începutul săptămânii viitoare primești o ofertă pentru un loc de muncă interesant sau un parteneriat de afaceri. Nu te grăbi să dai un răspuns rapid pentru că trebuie să te informezi dacă drumul care ți se propune îți convine.

GEMENI

Săptămâna aceasta o putem denumi „săptămâna emoţiilor”. S-ar putea să fii impresionat de toată suferinţa lumii, aşa încât încearcă, pe cât poţi, să te protejezi. Evita situaţiile emoţionante, evită să te implici în activităţi care nu necesită folosirea sentimentelor.

RAC

Se pare că astrele îţi zâmbesc şi te susţin. Săptămâna aceasta ai ocazia să îţi dedici  toată atenţia unor proiecte. Ideile pe care le manifeşti, spiritul organizatoric de care dai dovadă vor atrage atenţia unor persoane importante .

LEU

La locul de muncă cineva încurcă lucrurile atât de mult, încât nu mai ştii dacă mai poţi salva situaţia. Va trebui să te dai peste cap în zilele următoare, să apelezi la toate forţele şi cunoştinţele tale ca să găseşti o soluţie bună.

FECIOARĂ

Banii, banii şi iar banii, acesta este cuvântul care se va roti în jurul nativilor Fecioară în această săptămână, iritându-i peste măsură. Datorită unor cheltuieli neaşteptate, ajungi pe fundul sacului şi acum trebuie să depăşeşti această situaţie neplăcută.

BALANŢA

În ultima perioadă ai cam cheltuit bani şi te-ai stresat inutil pentru problemele altora. În momentul când ai avut însă nevoie de cineva în preajmă, ai constatat că ţi s-a întors spatele chiar şi de persoane pe care le credeai prieteni apropiaţi.

SCORPION

Săptămâna aceasta, cea mai mare atenţie trebuie să o acorzi locului de muncă. Te poţi afirma, poţi purta discuţii importante şi s-ar putea chiar să fii propus pentru o funcţie de răspundere sau să fii pe o listă de promovări. Atenţie la modul în care îţi gestionezi banii.

SĂGETĂTOR

Devii din ce în ce mai îngrijorat pentru locul de muncă. Se pare că un şef nesuferit îţi caută tot felul de greşeli inexistente. Înarmează-te cu răbdare, pentru că această situaţie este doar temporară şi vei vedea că lucrurile intră în normal.

CAPRICORN

Eşti dornic să ajuţi şi plin de iniţiativă, te vei strădui să o faci, dar vei fi şi dezamăgit pentru că eforturile tale nu vor fi recunoscute în momentul în care cei din jur îşi ating obiectivele. Este încă o dovadă a interesului meschin al unor prieteni.

VĂRSĂTOR

Eşti plin de energie, plin de dinamism şi dornic să explorezi şi laturi ale vieţii pe care nu le-ai cunoscut până acum. Vei cunoaşte nişte persoane care îţi vor da nişte idei de viitor foarte interesante pentru planurile tale.

PEŞTI

Încearcă să fii mai flexibil în următoarele zile pentru că încăpăţânarea şi agresivitatea pe care le manifeşti, în raport cu cei din jur, îţi poate aduce multe probleme relaţionale pe termen mediu şi lung. Odihnă din weekend te ajuta mult.


Publicitate

Postaţi un comentariu