Horoscop săptămânal: 24-30 noiembrie

BERBEC

Săptămâna care vine ai ocazia nesperată să soluţionezi o problemă sau o divergență veche. Totuşi trebuie să ai grijă la relaţia cu şefii deoarece conflictele pe care poţi să le declanşezi în aceste zile îţi pot aduce multe prejudicii pe termen lung.

TAUR

Iată că vine o săptămână în care lucrurile se aşază minunat pentru tine. La serviciu o femeie pare dispusă să te ajute la un proiect important. De asemenea, primeşti veşti bune de la cineva care stă departe, probabil peste hotare.

GEMENI

Subiectul următoarei săptămâni se învârte în jurul finanţelor. Cum să faci bani? Cum să găseşti finanţare?. Nu trebuie să intri aşa de uşor în panică, vei găsi mai repede decât te aştepţi soluţii bune la situaţia cu care te confrunţi.

RAC

Pot apărea unele conflicte cu colaboratorii sau nişte colegi de serviciu care nu sunt dispuşi să-şi facă treaba şi pe deasupra mai vorbesc şi lucruri neplăcute. Dacă vezi lucrurile cu calm şi diplomaţie vei găsi soluţiile cele mai potrivite, pentru aplanarea lor.

 LEU

O persoană de gen feminin este dispusă să te ajute foarte mult în proiectele tale. Urmează o săptămână bună pentru investiţii şi afaceri. Ai grijă ca în sectorul sentimental relaţia şchioapătă şi va trebui să faci eforturi suplimentare pentru a o aşeza pe linia de plutire.

 FECIOARĂ

Când toate lucrurile par să meargă în direcţia greşită vine o idee care reaşează totul pe cursul firesc. Iată că săptămâna următoare pare că se întâmplă un astfel de miracol”. Vei avea surpriza să constaţi că lucrurile nu sunt atât de negre precum par.

BALANŢA    

Îţi găseşti echilibrul şi vei descoperi cele mai bune metode pentru a comunica eficient şi limpede. La locul de muncă comportamentul tău eficient a atras atenţia şefilor şi s-ar putea să te bucuri fie de o promovare, fie de o mărire salarială.

SCORPION

Se pare că te cerţi cu toată lumea, cu şefii, cu părinţii, cu prietenii şi lista poate continua. Încearcă să-ţi controlezi temperamentul impulsiv în această săptămână şi mai ales nu te grăbi să faci declaraţii nervoase nimănui pentru că acestea pot avea consecinţe nedorite.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii se pot confrunta cu unele probleme financiare cauzate de anumite cheltuieli neaşteptate. Eşti bine susţinut însă în sectorul investiţiilor. Dacă vrei să demarezi o afacere rezultatele vor veni abia peste câteva luni.

CAPRICORN

Săptămâna următoare este una destul de controversată, pe de o parte îţi doreşti foarte mult să clarifici situaţia relaţională în care te afli, pe de altă parte doreşti să pui ordine în viaţa ta personală. E bine să dai dovadă de răbdare, prudenţă şi înţelegere.

VĂRSĂTOR

Ai multă energie, doreşti să o valorifici şi cea mai eficientă metodă ar fi aceea de a comunica cu prietenii apropiaţi. Un bărbat te va ajuta foarte mult să-ţi impui punctul de vedere la locul de muncă şi îţi va întinde o mână de ajutor în vederea finalizării unui proiect.

 PEŞTI

Intuiţia ta este de neegalat, dar de această dată trebuie să recunoaştem că s-ar putea să dea greş. Nu te baza pe instincte, ci mai degrabă pe logică pentru că este singurul aliat viabil în următoarele şapte zile, lucru care te va ajuta să depăşeşti cu succes orice impas.

Postaţi un comentariu