Horoscop săptămânal: 20-26 octombrie

BERBEC

Relaţia cu cineva apropiat nu este dintre cele mai bune, aşa încât cel mai bine ar fi să te ocupi de lucruri pe care le poţi controla, să te focalizezi pe acţiuni de rutină. În săptămâna care urmează să nu acorzi vreun împrumut fiindcă poţi pierde banii.

TAUR

Graţie sfaturilor unei femei vei reuşi să pui la cale un plan care îţi poate aduce atât bani, cât şi avantaje importante. Nu ezita sub nici o formă să iei hotărâri radicale pentru că numai printr-o hotărâre clară și energică vei reuşi.

GEMENI

Felul în care gândeşti şi te exprimi pot da naştere la conflicte cu cei din jurul tău. Învaţă să fii diplomat, să ai răbdare şi să asculţi şi de ceilalți. Dacă te încăpăţânezi să-ţi urmezi doar propriul drum există riscul să te îndepărtezi de prieteni.

RAC

În aceste zile ţi se întâmplă lucruri foarte frumoase în domeniul afacerilor, a banilor, a călătoriilor dar şi în zona iubirii. E bine să rămâi fidel gândurilor tale, ideilor pe care le ai pentru că vei reuşi să faci imposibilul, posibil.

LEU

Ai grijă la orgoliul pe care îl manifeşti, izbucnirile tale de mânie precum şi inconsecvența de care dai dovadă în acţiunile pe care le faci îţi pot aduce mulţi duşmani. E recomandat ca în această săptămână să te înarmezi cu multă răbdare.

FECIOARĂ

Se pare că ai tot tărăgănat luarea unor decizii importante, iar oamenii care au fost dispuşi să îţi acorde răbdarea lor, se pare că au ajuns şi ei la o limită. Iată de ce, în săptămâna următoare e de preferat să iei nişte hotărâri finale şi clare.

BALANŢA

Se pare că un bărbat încearcă să te pună într-o lumină proastă în fata şefilor ca să te împiedice să fii promovat şi să câştigi nişte bani suplimentari. Încearcă să aduni nişte informaţii neplăcute despre acest om ca să poţi dovedi la un moment dat, neseriozitatea lui.

SCORPION

Nu mai manifesta atât negativism, temeri şi îndoieli. Eşti perfect capabil să-ţi duci planurile până la capăt şi o femeie pare dispusă să te ajute. Eşti foarte bine susţinut în săptămâna care urmează pe decizii legate de finanţe şi afaceri.

SĂGETĂTOR

Eşti puţin cam încăpăţânat şi inflexibilitatea pe care o manifeşti acum îi deranjează pe cei din jur. Încearcă să dai dovadă de mai multă compasiune, ascultă şi problemele celorlalţi, chiar dacă ai şi tu problemele tale.

CAPRICORN

Sectorul financiar în această săptămână devine din ce în ce mai bun. Dai dovadă de înţelegere, subtilitate, iar acţiunile pe care le faci acum îţi vor aduce numai câştiguri. O femeie te ajută foarte mult într-o acţiune importanţă ce urmează să o faci.

VĂRSĂTOR

Eşti irascibil şi nervos motiv pentru care rişti să intri în diverse conflicte cu cei din jurul tău. Atitudinea ta poate fi prost interpretată şi poate da naştere la tot felul de discuţii. Încearcă să te abţii sau să gândeşti de două ori când spui nişte lucruri.

PEŞTI

Modul în care comunici cu cei din jurul tău este complicat şi greu de înţeles. Eşti prea încrâncenat şi nu accepţi cu uşurinţă sugestiile celorlalţi. Fii mai flexibil şi nu te grăbi să tragi concluzii fără să evaluezi starea de fapte.

Postaţi un comentariu