Horoscop săptămânal 17-23 aprilie

Berbec

(21 mar. – 20 apr.)

Sfintele Sărbători reuşesc să vă aducă zâmbetul pe buze. Aveţi un sentiment de recunoştinţă faţă de cei dragi. Vă aşteaptă un sfârşit de săptămână marcat de o mare realizare sau un mare succes. Nu comiteți greșeala să adoptați însă o atitudine orgolioasă.

Taur

(21 apr. – 20 mai)

Sărbătorile de Paşte vă aşteaptă cu adevărate zile de sărbătoare în care sunteţi plini de dorinţa de sta în mijlocul familiei. Viața de acasă, în sfârşit, devine mai liniştită şi mai calmă. Acceptând schimbările veți fi mai câştigat în viitor.

Gemeni

(21 mai – 22 iun.)

Sunteţi prinşi în gânduri de o mulţime de probleme apăsătoare. Sfintele Sărbători de Paşte însă vă aduc liniştea psihică mult dorită. Faceți un mic efort și fiți mai sociabili și mai deschiși în relația cu ceilalți. Numai aşa veți avea de câștigat.

Rac

(23 iun. – 22 iul.)

Deşi Sfintele Paşte, se apropie, sunteţi presat de anumite proiecte care trebuie terminate şi necesită multă migală și răbdare. În zilele de Paşte vă aşteaptă momente de linişte sufletească mult aşteptate şi binefăcătoare. Bucuraţi-vă de această sărbătoare!

Leu

(23 iul. – 22 aug.)

Probabil vă simțiți obosiți sau fără vlagă, stare care pare să fi e o consecință a muncii exagerate sau a neglijențelor. Spre bucuria dumneavoastră însă Sărbătoarea Paştelui vă oferă multă linişte,

odihnă şi adevărate motive de bucurie.

Fecioară

(23 aug. – 22 sep.)

Sfintele Sărbători de Paşte vă fac mai fericiţi şi mai apropiaţi de cei dragi. Veți redescoperi pasiunea adevărată, iar dacă sunteți abia la început, veți face proiecte noi de viitor împreună cu partenerul sau partenera dumneavoastră.

Balanţă

(23 sep. – 23 oct.)

După o săptămână plină de probleme, urmează un pic de linişte sufletească odată cu venirea Sărbătorilor de Paşti. Fiți întotdeauna cinstiți cu cei care merită și fermi față de cei cu care au doar intenții ascunse. E momentul să vă cerneţi prietenii.

Scorpion

(24 oct. – 21 nov.)

Veți obține satisfacții în multe domenii, în special în dragoste și în activitatea profesională. Veți fi într-o formă fizică excelentă. În perioada Sărbătorilor de Paşte sunteţi un pic melancolic. Alături de familie, respectând tradiţiile de Paşte, vă veţi simţi excelent.

Săgetător

(22 nov. – 21 dec.)

Sfintele Paşti vă aduc o stare de spirit excelentă datorată faptului că trăiţi lucrurile foarte intens. E posibil să apară şi o călătorie plăcută împreună cu familia. Cei din jurul dumneavoastră vă vor surprinde plăcut, iar relaţiile cu cei dragi vor înflori.

Capricorn

(22 dec. – 20 ian.)

Primiţi nişte veşti bune, legate de o promovare sau de noi propuneri interesante. E bine să renunțați la anumite scrupule inutile, care au stat în calea progresului dumneavoastră. Împreună cu cei dragi vă bucuraţi de un Paşte liniștit.

Vărsător

(21 ianuarie – 18 februarie)

Se pare că urmează zile de schimbări de situație pe plan social, profesional, poate chiar sentimental.

Optimismul de care daţi dovadă vă ajută enorm. Sfintele Paşti le petreceți alături de oameni

veseli şi optimişti ca dumneavoastră.

Peşti

(19 feb. – 20 mar.)

Sfintele Sărbători vă aduc momente plăcute alături de familie și veşti bune referitoare la situația financiară. Cu ambiție și perseverență veți fi capabili să faceți progrese, dar să nu vă închipuiți că dorinţele dumneavoastră sunt deja realitate.

Postaţi un comentariu