Horoscop săptămânal 12-18 ianuarie

Berbec

Dai dovadă de prea multă încăpăţânare iar modul în care îţi aperi punctele de vedere. Încearcă să fii mai deschis comunicării, să fii mai permisiv. Acceptă nişte compromisuri pentru că toate acestea te vor ajuta să câştigi prieteni noi şi să îţi faci aliaţi puternici.

Taur

În ultima perioadă ai fost cam demoralizat, pe fondul unor probleme de sănătate sau probleme de familie. Ţi se părea că nimic nu se leagă în viaţa ta. Iată că acum, în aceste zile, e vremea schimbării majore. Ai o energie pozitivă de invidiat.

Gemeni

La muncă eşti plin de energie, iniţiativele tale sunt remarcate. Continuă să munceşti cu spor şi rezultatele vor fi pe măsură. Evită să te lansezi în tot felul de afirmaţii. Unele vorbe rostite la mânie pot fi auzite de persoane importante.

Rac

Coboară printre noi şi nu mai visa cu ochii deschişi. Imaginaţia îţi joacă feste, la fel şi intuiţia care de obicei este asul tău din mânecă. Fii precaut, fii prudent, nu crede chiar tot ce ţi se spune, stai şi analizează lucrurile înainte de a începe o nouă acţiune.

Leu

Săptămâna aceasta poţi cunoaşte persoane interesante, cu care să începi noi colaborări fructuoase. Ai tendinţa să te enervezi uşor, să faci din ţânţar armăsar şi modul brutal cu care comunici îţi poate aduce duşmani.

Fecioară

Cu banii nu prea stai bine. Sectorul relaţional nu este, din păcate nici el la înălţime. Dai dovadă de prea multă posesivitate, iar toanele tale îi vor enerva pe toţi la maxim. Este dificil de negociat cu tine. Încearcă să te relaxezi psihic.

Balanţa

Nu te lasă mânat de orgoliu şi nu permite furiei să te facă să vorbeşti mai mult decât trebuie în public. Bârfele şi comentariile în care rişti să te implici îţi pot afecta imaginea, aşa încât, ţine-te cât mai departe de ele.

Scorpion

Săptămâna aceasta rişti să intri într-o dispută destul de serioasă cu un prieten sau cu persoana iubită. Încearcă chiar să strângi din dinţi şi să accepţi ideea unui compromis pentru a-ţi câştiga liniştea şi pacea.

Săgetător

În familie, relaţia cu o femeie (mamă, sora, bunica, soacra) se poate deteriora pe fondul unor conflicte mai vechi. Da dovadă de înţelepciune şi echilibru şi vei vedea că orice ceartă se va stinge de la sine.

Capricorn

Vorbele tale pot să fie răstălmăcite şi întoarse împotriva ta. Este bine să faci ordine în anturaj şi să te debarasezi de anumite persoane care te trag înapoi. Nu uita că succesul sau insuccesul demersurilor tale depinde foarte mult de energiile pe care cei din jur le manifestă asupra ta.

Vărsător

Trebuie să acorzi o atenţie specială stării de sănătate. Ai nevoie de o alimentaţie corectă, de ceva sport, de mişcare şi relaxare. Respectă programul orelor de somn şi nu mai petrece ore în şir în faţa calculatorului pentru că toate acestea te-ar putea obosi peste măsură.

Peşti

Ai foarte multe proiecte de dus la bun sfârşit. La locul de muncă se pune multă presiune pe umerii tăi. Se pare că intuiţia şi hărnicia ta te-au transformat într-o verigă extrem de importantă la serviciu. Din păcate impul tău personal se scurtează din ce în ce mai mult.

 


Publicitate

Postaţi un comentariu