Horoscop săptămânal: 10 -16 noiembrie 2016

Berbec

Tratatează cu calm şi toleranţă orice conflict şi vei vedea că rezultatele vor fi neaşteptat de bune. Ai de dus la îndeplinire o sarcină grea la locul de muncă. Cu răbdare reușești să-ți impui punctele de vedere.

Taur

Ești mult prea ocupat de nişte problemele de familie pentru a te mai putea concentra asupra altor probleme legate de serviciu. Trebuie să fii mai organizat şi să încerci să-ți faci planuri mai realiste pe viitor.

Gemeni

E momentul să-ți asumi anumite responsabilităţi. Poate a venit vremea să faci o schimbare majoră în viaţa ta. Acum apare o şansă fie de a-ți schimba locul de muncă fie de a învesti într-o afacere.

Rac

Ești destul de obosit și preocupat de anumite probleme, greu de rezolvat. Nu te retrage în casă, nu te izola de prieteni. Un pic de  optimism și o ieșire la munte sau la aer curat, nu-ți strică deloc.

Leu

Un așa zis prieten te influenţează negativ în luarea unei decizii importante. Aşa că ai grijă la ce faci și ce decizii iei. Mai bine informează-te și de la alți prieteni apropiați și apoi iei decizia finală.

Fecioară

La locul de muncă ai un comportament cam nervos şi ușor inadecvat față de anumiți colegi. Încearcă o schimbare de atitudine faţă de colegi sau prieteni pentru a nu avea mai târziu de suferit.

Balanţă

Ai o atitudine pozitivă, optimistă şi entuziastă care te va ajuta să duci la îndeplinire o sarcină de serviciu dificil de rezolvat. Din punct de vedere financiar ești pe muchie de cuţit, însă la un moment dat lucrurile se rezolvă.

Scorpion

Ai tendinţa de a exagera în plan emoţional. În general te simţiţi ameninţat şi asta te face un pic nervos. Ai impresia că toţi cei din jur vor să obţină ceva de la tine, aşa că e bine să încetezi să mai privești cu suspiciune prietenii.

Săgetător

Ai parte de o călătorie, se pare romantică, pe care o aştepţi de foarte multă vreme. Un sprijin important și complet dezinteresat poate să vină din partea unui prieten foarte bun. Trebuie să apreciezi acest lucru. 

Capricorn

Mai mult optimism şi curaj îți aduce mai multă încredere şi te va face remarcat în cercul de prieteni sau la serviciu. Chiar dacă nu stai prea bine financiar, nu trebuie să-ți faceţi griji, lucrurile se îndreaptă treptat.

Vărsător

Trebuie să lași mândria la o parte fiindcă nu te ajută cu nimic mai ales în relația cu prietenii apropiați. Diplomația și modestia sunt două cuvinte care trebuie să te stăpânească.

Peşti

La locul de muncă sau în afaceri apar niște satisfacţii financiare neaşteptate care te vor motiva și îți oferă un plus de încredere. Din punct de vedere sentimental, relaţia cu partenerul merge din ce în ce mai bine.

 

Postaţi un comentariu