Horoscop săptămânal, 10-16 aprilie

Berbec (21 mar. – 20 apr.)

Chiar dacă aveţi multe probleme de rezolvat, este de preferat să vă mai relaxaţi. Dacă aveţi de gând să cheltuiţi o sumă importantă, vă trebuie prudenţă căci nu este un moment favorabil investiţiilor sau cheltuielilor mari.

Taur (21 apr. – 20 mai)

Aveţi şanse să petreceţi momente plăcute alături de persoana iubită. Faceţi planuri în legătură cu o călătorie la rude. Să nu vă mirați însă când veți auzi tot felul de vorbe aruncate fără rost despre viaţa dumneavoastră personală.

Gemeni (21 mai – 22 iun.)

Fiţi mai prudenţi, ca să evitaţi un scandal sau o decepţie în plan sentimental. Important este să nu vă autocompătimiți și să aveți mai multă grijă de maniera în care îi tratați pe cei din jur. Trebuie să reluați legăturile cu nişte prieteni mai vechi.

Rac (23 iun. – 22 iul.)

S-ar putea să nu găsiţi cele mai bune soluţii de a rezolva unele probleme, de aceea sunteţi cam dezamăgit. Aveţi impresia că anumite persoane au ceva contra dumneavoastră, dar important este să dați dovadă de răbdare.

Leu (23 iul. – 22 aug.)

Este posibil să aveţi mari satisfacţii pe plan sentimental. Sunteți copleşit de problemele fi nanciare, care surprinzător nu sunt atât de grave precum par. Dacă aveți nevoie să rezolvați o problemă de sănătate, nu mai amânați deloc.

Fecioară (23 aug. – 22 sep.)

Evenimente neprevăzute vă determină să vă schimbaţi programul. Se recomandă să daţi dovadă de mult calm, pentru că numai astfel puteţi evita o ceartă în familie. Încercați să vă recâștigați încrederea în forţele proprii și fiți calmi.

Balanţă (23 sep. – 23 oct.)

S-ar putea să nu intraţi nici zilele acestea în posesia unor bani pe care trebuia să îi primiţi zilele trecute. Preferabil să nu vă lăsaţi infl uențați de alte opinii, pentru că viaţa ar fi mai ușoară dacă nu vă luaţi după sfaturile altora.

Scorpion (24 oct. – 21 nov.)

Împreună cu partenerul de viaţă, faceţi planuri de viitor, importante. Poate că exigenţa de care daţi dovadă este exagerată, şi chiar dacă aveţi dreptate trebuie să fi ți foarte diplomat în a vă impune punctele de vedere.

Săgetător (22 nov. – 21 dec.)

Relațiile cu cei din jur sunt din ce în ce mai bune și vor apărea din ce în ce mai puține probleme. Fiți atenți la ce au ceilalți să vă spună, ca nu cumva zilele viitoare să vă afl ați în situații delicate. Un pic de diplomaţie nu strică.

Capricorn (22 dec. – 20 ian.)

Nu începeţi proiecte noi, pentru că aveţi tendinţa să acţionaţi superfi cial şi riscaţi să compromiteţi totul. Puteţi rezolva tot ce v-aţi propus, cu condiţia să vă concentraţi cu luciditate asupra aspectelor cu adevărat importante.

Vărsător (21 ianuarie – 18 februarie)

Sunteţi energici şi aveţi mari şanse de reuşită în tot ce faceţi. Este un moment bun pentru a vă rezolva problemele de orice fel și pentru a încheia diverse confl icte personale. Alocați mai mult timp de gândire pentru deciziile importante.

Peşti (19 feb. – 20 mar.)

În această perioadă, nu hotărâţi nimic în privinţa relaţiilor sentimentale, pentru că s-ar putea să regretaţi. Aşteptaţi să se mai aşeze lucrurile şi gândiţi lucrurile cu mult calm. Poate veți fi nevoit să plecaţi într-o călătorie (în weekend), într-o altă localitate.

Postaţi un comentariu