Horoscop pentru weekend

Balanţa

Te gândeşti să iei nişte decizii importante, referitoare la o afacere, dar nu-ţi ajung banii. Ar fi bine dacă ai apela, totuşi, la sprijinul celor apropiaţi, măcar pentru a te sfătui asupra deciziilor pe care urmează să le iei.

Scorpion

Te gândeşti la viitor şi pui la cale nişte planuri interesante. Alături de partenerul de viaţă vei pune la punct proiecte de viitor şi te vei simţi mai aproape sufleteşte de acesta. Nu te lăsa influenţat de comentariile unor persoane răutăcioase.

Săgetător

În weekend eşti cam visător, motiv pentru care este de preferat să nu începi lucruri noi, pentru că există riscul să nu le rezolvi. În schimb, sentimental te faci plăcut şi apreciat de sexul opus. Ai putea să faci o cucerire.

Capricorn

Eşti creativ şi faci lucruri care se bucură de apreciere, în general. Te implici în chestiuni deosebite, le rezolvi şi primeşti complimente şi propuneri interesante. Sentimental stai bine. Măcar acum, în weekend, ar trebui să te odihneşti un pic.

Vărsător

A venit weekend-ul şi momentul să profiţi şi să te relaxezi. Amână alte probleme ce se ivesc şi ocupă-te doar de tine şi de partenerul de viaţă. Sentimentele tale vor fi mai profunde, dacă reuşeşti să-ţi stăpâneşti impulsivitatea de moment.

Peşti

În weekend apar de făcut nişte drumuri care te ajută să rezolvi şi o problemă personală. Eşti cam neîncrezător în cei de lângă tine, iar dacă eşti implicat într-o relaţie stabilă, este posibil să apară o situaţie neplăcută.

Berbec

Urmeză o perioadă favorabilă pentru punerea în practică a ideilor tale. Eşti atent cu tot ce se întâmplă în jurul tău şi mai ales la problemele ce ţin de bani. În weekend ai mari şanse să obţii unele câştiguri mai puţin aşteptate.

Taur

În weekend eşti cam sensibil şi mai pretenţios decât de obicei şi s-ar putea să ai probleme în relaţiile cu cei din jur. Pretenţiile tale sunt uneori exaggerate, lucru ce poate genera mici neînţelegeri în relaţia cu partenerul de viaţă.

Gemeni

Pot apărea schimbări importante în weekend şi este posibil să ai parte de satisfacţii. Nu trebuie să te implici în discuţii în contradictoriu cu cei din jur şi mai ales cu persoana iubită. În relaţiile sentimentale o să iei o hotărâre serioasă.

Rac

Optimismul şi imaginaţia ta sunt la nivel maxim în acest weekend. Te implici în rezolvarea unei lucrări deosebite. Posibil să faci cunoştinţă cu o persoană importantă, dispusă să te ajute sau să te sfătuiască.

Leu

Acest weekend va fi unul agitat şi plin de lucruri deosebite. Eşti prins într-o mulţime de lucruri, dar graţie imaginaţiei de care dai dovadă, reuşeşti să realizezi tot ce ţi-ai propus. Posibil să apară un câştig financiar.

Fecioara

O să ai un weekened interesant, cu momente foarte bune, dar şi cu mici dificultăţi de ordin sentimental. Posibil să ai nişte certuri cu partenerul de suflet, dar a doua zi o să vă distraţi împreună şi o să faceţi nişte cheltuieli împreună.

 


Publicitate

Postaţi un comentariu