Horoscop pentru weekend

Fecioară

Vei avea o reuşită care îţi va demonstra că nu ai muncit degeaba în ultimul timp. Dorinţa ta de aventură va fi accentuată în acest week-end. Este posibil să cunoşti o persoană de sex opus cu care te vei înţelege excelent şi alături de care vei petrece clipe deosebite.

Balanţa

În plan financiar se întâmplă nişte transformări. Încearcă să fii mai perseverent, mai conştiincios şi îţi va fi mai bine din toate punctele de vedere. E posibil să pleci într-o mică excursie sau la un drum nu foarte lung. Trebuie să comunici mai mult cu persoana iubită.

Scorpion

Se adună o mulţime de treabă pentru acest weekend. Însă eficienţa de care dai dovadă te va ajuta să rezolvi totul cu bine. Trebuie să profiţi de puţinele moment ede odihnă care ţi se ivesc. Nu neglija micile probleme de sănătate cu care te confrunţi.

Săgetător

Se produc câteva schimbări S-ar putea spune chiar că schimbările care se vor face te vor avantaja într-o mare măsură. Totuşi este bine să ţii cont de faptul că finalizarea unor lucrări începute mai demult este mai favorabilă decât angrenarea în ceva nou.

Capricorn

Eşti un pic cam nervos şi înclinat spre impulsivitate. Ar fi de dorit să nu îţi asumi riscuri. Inteligenţa şi maturitatea judecăţii tale vor fi cu siguranţă apreciate. Relaţia cu partenerul de viaţă va fi importantă pentru tine în acest weekend.

Vărsător

O să ai un weekend plin de provocări. În cazul în care ţi se propune o colaborare, nu te grăbi să accepţi deocamdată. Cineva din anturajul apropiat îţi va da o informaţie interesantă. Relaţiilor sentimentale trebuie să le acorzi mai mult atenţie şi timp.

Peşti

Posibil să să iei decizii în nişte chestiuni dintre cele mai delicate şi să-ţi pui în practică ideile. Eşti deosebit de sensibil, iar relaţia cu fiinţa iubită evoluează constant. S-ar putea să plecaţi la drum împreună, ocazie care îţi va permite consolidarea relaţiei dintre voi.

 

Berbec

În weekend, în plan sentimental, pot apărea discuţii aprinse. De asemenea, este posibil ca problemele cu care te confrunţi să te împiedice să aloci persoanei iubite tot timpul liber. Evită să te implici în alte acţiuni sau lucrări în acest sfârşit de săptămână.

Taur

Oferi un ajutor preţios fiinţei iubite. Relaţia cu aceasta devine mai bună şi mai interesantă. Apar unele schimbări, de mică anvergură care nu te afectează. În weekend poate reuşeşti să-ţi aşezi gândurile şi sentimentele pentru viitor.

Gemeni

Starea ta generală va fi ceva mai bună în acest weekend. Nu te implica în activităţi riscante! Vei face o mulţime de drumuri şi vei avea ocazia de a cunoaşte o persoană de care poţi lega afectiv. Surprizele nu vor lipsi şi îţi vor face plăcere.

Rac

Te agiţi mai mult decât în mod obişnuit. Ai putea să te apuci de nişte lucrări, dar ar fi bine să o iei mai încetişor, cel puţin deocamdată. Faci eforturi financiare cam mari. Eşti ceva mai romantic, aşa că vei reuşi să te bucuri de fiecare moment petrecut în compania fiinţei iubite.

Leu

Unele din nemulţumirile tale se vor rezolva zilele astea, ceea ce va face ca atmosfera în familie să fie mai relaxată. Se pare că o să-ţi petreci timpul liber la cumpărături. Partenerul de viaţă va avea o realizare pe care o veţi sărbători în familie.

Postaţi un comentariu