Horoscop, miercuri, 25 septembrie

eepurl.com

Balanţă (23 septembrie – 23 octombrie)

Problemele cu care te confrunţi în gospodărie se vor rezolva. Dacă doreşti să îţi cumperi ceva pentru casă sau să obţii acordul unuia dintre părinţi, s-ar putea să obţii ceea ce doreşti. Vei primi nişte bani de la cineva din familie, pe care îi vei cheltui chiar mai repede decât îţi poţi imagina.

Scorpion (24 octombrie – 21 noiembrie)

Eşti cam nervos şi nerăbdător, ceea ce ar putea da naştere unor discuţii în contradictoriu. Acestea se vor aplana cu greutate şi îţi vor accentua starea de iritare care te caracterizează în ultimul timp. Vei avea parte de oaspeţi neanunţaţi, dar vizita lor îţi va face mare plăcere.

Săgetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Acasă ai de făcut o mulţime de treburi gospodăreşti, pentru care nu ai nici un fel de chef. Cât priveşte cheltuielile, le vei face faţă cu uşurinţă, căci o sumă de bani se va întoarce la tine mai repede decât te-ai fi aşteptat. În ceea ce priveşte relaţia cu cei din jur, fii cât se poate de atent.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Pentru ziua de azi ţi-ai făcut un program foarte încărcat, de care însă nu te vei putea ţine. Ar fi mai bine să pleci la un drum câteva zile, în compania prietenilor. Cheltuielile vor fi mari, dar va merita din toate punctele de vedere. Cineva din familie îţi va solicita un sfat într-o problemă profesională.

Vărsător (21 ianuarie – 18 februarie)

Eşti în continuare concentrat pe afacerile pe care le-ai iniţiat. Ai o stare de iritare ce se datorează incertitudinii. Speculaţiile pe care intenţionezi să le faci nu se vor dovedi inspirate. Relaţia cu părinţii va fi mai tensionată, iar certurile pot izbugni în orice moment.

Peşti (19 februarie – 20 martie)

Ambiţia de care dai dovadă este apreciată. Chestiunile afective sunt la ordinea zilei. Ai putea să îţi consolidezi relaţia cu persoana iubită sau ai putea începe o nouă relaţie. Ambele variante te favorizează, cu condiţia să nu fii prea insistent. Vei primi nişte informaţii în legătură cu care ar trebui să fii discret.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Atât rudele, cât şi prietenii te solicită pentru tot felul de sfaturi şi informaţii. Ţi se va propune o afacere, dar ar fi bine să fii cât se poate de precaut. Orice neglijenţă în domeniul financiar îţi poate aduce pierderi mari. Fii cât se poate de atent chiar şi la cele mai banale cheltuieli.

Taur (21 aprilie – 20 mai)

Vei avea parte de o zi obișnuită, în care în care nu se va întâmpla nimic deosebit. Încearcă o vizită prin magazine. O schimbare în aspectul tău exterior ţi-ar da o notă de optimism şi de prospeţime. În ceea ce priveşte chestiunile profesionale poţi fi mai optimist, căci superiorii ierarhici îţi apreciază eforturile.

Gemeni (21 mai – 22 iunie)

Inspiraţia te poate ajuta să realizezi ceva mai deosebit, iar popularitatea ta este în creştere şi asta îţi asigură o anumită protecţie. Nu lua nici o hotărâre pripită, căci rişti să pierzi un colaborator sau să ai neînţelegeri cu cei din anturajul apropiat. Cineva din casă îţi va anunţa o mică realizare, de care se va bucura întreaga familie.

Rac (23 iunie – 22 iulie)

Eşti foarte prins, dar nu se poate să nu găseşti câteva ore şi pentru odihnă. Este posibil să fii solicitat să pleci la drum lung; în acest caz, mare atenţie cum conduci! N-ar fi exclus să ai parte de unele controverse cu prietenii. N-ar fi exclus nici să apară unele încurcături legate de unele documente pe care trebuie să îţi pui semnătura.

Leu (23 iulie – 22 august)

Vei avea parte de o zi plină, nici nu se pune problema că ai putea să te plictiseşti. Evenimentele vor lua o întorsătură absolut neaşteptată. Vei fi uşor bulversat aşa că nu este cazul să reacţionezi în nici un fel. Dacă nu îţi convine, evită să faci comentarii; singurii care vor fi sinceri cu tine vor fi cei din familie, ascultă-le sfatul.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Astăzi eşti ceva mai maleabil, ceea ce îţi poate aduce câştiguri nesperate. Nu te angrena în prea multe activităţi; cel mai bine ar fi să te limitezi la cele de divertisment. Oricum, va fi nevoie să-ţi stabileşti mai clar priorităţile, altfel îţi vei consuma energia fără prea mult spor. Suspiciunile în legătură cu un prieten se vor dovedi neîntemeiate.

Postaţi un comentariu