Horoscop, marţi, 17 septembrie

transilvaniareporter.us18.list-manage.com

Fecioară

Dispui de multă putere de muncă şi faci o bună impresie şefilor. O persoană cu funcţie te apreciază şi îţi susţine iniţiativele. Pot apărea nişte câştiguri binevenite. Nu trebuie să uiţi de cei apropiaţi, acordă mai multă atenţie persoanelor dragi.

Balanţă

Nu este momentul să faci schimbări majore în viaţa sentimentală. Nemulţumirile se vor atenua, dacă vei da dovadă de mai multă răbdare şi înţelegere faţă de partenerul de suflet. Unul din proiectele tale mai vechi ar putea să fie puse în practică.

Scorpion

Te aşteaptă o zi favorabilă. Relaţia ta cu alte persoane se va îmbunătăţi considerabil. Vei beneficia de un echilibru energetic bun, în ciuda stării de agitaţie care te caracterizează. Încearcă să te orientezi spre activităţi practice, care te ajută să-ţi menţii forma fizică.

Săgetător

Unul din proiectele tale mai vechi ar putea fi pus în practică. Te implici în prea multe activităţi şi de aceea eşti mai puţin eficient ca de obicei. Nu te apuca de zeci de lucruri deodată, mai bine concentrează-te pe ce crezi că-i mai important acum pentru tine.

Capricorn

La serviciu auzi o bârfă, dar nu este cazul să o iei în serios. În relaţia cu fiinţa iubită, ar fi bine să-i oferi cât mai multe clipe petrecute plăcute. Nu încerca să-ţi impui punctele de vedere în mod superior pentru că pot apărea discuţii aprinse.

Vărsător

Te implici în prea multe activităţi şi de aceea eşti mai puţin eficient ca de obicei. Un prieten te-ar putea ajuta să rezolvi o problemă mai delicată. Nu este momentul să-ţi exprimi nemulţumirile. Posibil să-ţi doreşti să faci o schimbare importantă.

Peşti

Din punct de vedere sentimental, nevoia ta de stabilitate, de siguranţă, este mare. Unele nemulţumiri mai vechi te vor apăsa în continuare, dar nu este cazul să faci ceva în această direcţie. Lasă lucrurile aşa cum sunt, se vor rezolva de la sine.

Berbec

Nu eşti în apele tale, dar întâlnirile cu prietenii te ajută să-ţi recapeţi încrederea în tine. Vrei mai mult de la partenerul tău, dar lucrurile nu evoluează chiar aşa cum ai vrea tu. Nu da curs suspiciunilor, se pare că viitorul apropiat îţi aduce o bucurie.

Taur

Posibil să finalizezi o lucrare pe care ai început-o de mai multă vreme. În plan financiar nu va fi o zi grozavă, căci pot să apară unele cheltuieli nedorite. Pe cât posibil, încarcă să dai dovadă de mai multă diplomaţie şi tact în relaţiile cu cei din jur.

Gemeni

La serviciu, se pare că şefii sunt mulţumiţi de felul în care îţi faci treaba, motiv pentru care pot apărea câştiguri suplimentare.Ai grijă la sănătate, eşti predispus la răceli, care nu sunt tocmai plăcute în acest anotimp. Fă-ţi un pic de timp şi pentru tine.

Rac

O serie de probleme devin urgente. Ai o mulţime de lucruri de rezolvat, dar dispui de forţă suficientă pentru a le face faţă. Eşti prea autoritar, motiv ce-ţi aduce unele neplăceri în relaţia cu fiinţa iubită. Ar trebui să fii mai indulgent, mai înţelegător.

Leu

Pot apărea posibile discuţii în contradictoriu, atât cu prietenii, cât şi cu persoana iubită. Ar fi bine să acorzi mai multă atenţie lucrurilor în care vrei să te implici. Pe cât posibil, evită cheltuieli sau afaceri şi tot ce ţine de aspectul financiar.

 

Postaţi un comentariu