Horoscop, luni, 23 septembrie

Balanţa

Te apasă dorinţa de a-ţi afirma cu tărie independenţa în relaţia cu familia sau în cercul tău de prieteni. Nu mai ai de gând să te laşi neglijat sau trecut cu vederea. Te preocupă situaţia financiară şi încerci să rezolvi această problemă prin diverse planuri.

Scorpion

Îţi concentrezi gândurile pe căi intuitive, imaginative, dar o să dai şi o mână de ajutor unor oameni singuri sau nefericiţi. Conjuctura astrală îţi imprimă o copleşitoare dorinţa de a aduce schimbări în viaţă, astfel încât să te poţi bucura de succes şi bani.

Săgetător

Încă o dată, tinzi a fi preocupat de ajutorarea unor oameni defavorizaţi sau de proiecte având de a face cu ştiinţă sau IT-ul. Eşti tentat să faci nişte bani cu orice preţ, trecând cu vederea nişte aspecte care ţin de moralitate, fairplay sau onestitate.

Capricorn

Ai o puternică dorinţa de a aduce transformări în viaţa ta, astfel încât să poţi atrage de partea ta cât mai multe succese şi putere. Nu eşti deloc dispus să acţionezi pe baza unor impulsuri de moment, ci, mai curând, să îţi pui la punct strategii bine calculate.

Vărsător

Totul este să-ţi păstrezi stăpânirea de sine şi să le priveşti cu luciditate şi responsabilitate. Unii duşmani ascunşi sunt cât pe ce să ţi se dezvăluie sau să îţi devină aliaţi. Îţi doreşti să ieşi din monotonia zilnică prin intermediul unei incitante aventuri.

Peşti

Atenţie, la felul cum te faci înţeles şi înţelegi mesajele ce ţi se transmit. Un prieten sau cineva din familie poate scoate la iveală nişte lucruri despre tine pe care refuzi să le recunoşti. Apar nişte informaţii legate de investiţii, moşteniri sau afaceri.

Berbec

Azi îţi asumi mai multe riscuri. În această zi te simţi diferit şi eşti independent. Ai înclinaţia de a trece peste neînţelegeri mai vechi şi în dragoste ai câteva fermecătoare şi inedite iniţiative. Ai o atitudine mai directă şi mai cutezătoare.

Taur

Eşti dispus să faci noi eforturi pentru viitorul tău. Simţul practic ce te însoţeşte acum îţi este de folos. Mândria exagerată îţi poate juca însă feste, putând a te conduce spre înfierbântate certuri şi discuţii în contradictoriu. Trebuie să oferi mai multă atenţie persoanei iubite.

Gemeni

Îţi doreşti să profiţi din plin de tot. Vrei să te implici în soarta celor de lângă tine, astfel încât să ajungi în centrul atenţiei şi să fii apreciat. Ai capacitatea de a duce la bun sfârşit mai multe sarcini deodată. Se pare că ai avea o mare realizare

Rac

Vei acorda mai mult timp pentru a reînnoda legăturile cu rudele şi a comunica cu oamenii dragi. Dacă, până acum, povestea ta de iubire nu a încetat să îţi ofere surprize dulci-amare, conjunctura astrală furnizează echilibru, favorizând mari schimbări numai în bine.

Leu

Opiniile şi ideile tale pot avea success. Ai îndemânarea de a-i face pe oameni să acţioneze în favoarea ta, graţie cuvintelor tale. O scurtă şi plăcută călătorie se arată ca fiind benefică. Este posibil să-ţi treacă prin mâini o mulţime de bani, poate să fie chiar un împrumut.

Fecioară

Inspiraţia şi intuiţia te sprijină din plin. Ai capacitatea de a trece cu aplomb peste situaţii delicate şi ajungi direct în miezul lucrurilor care te interesează. Nativii singuri au ocazia de a se apropia de cineva care îi atrage de ceva vreme.

Postaţi un comentariu