Horoscop, joi, 19 septembrie

eepurl.com

Fecioară

Eşti plin de energie, gata în orice moment să te implici în diverse acţiuni. Eşti, de asemenea, mai autoritar, lucru care te ajută. Totuşi, nu reacţiona la primul impuls, deoarece există riscul de a greşi. Ai grijă să te ocupi şi de problemele personale.

Balanţă

Relaţiiile cu cei din anturajul apropiat îţi permit să petreci în mod cât se poate de plăcut timpul liber. Farmecul personal îţi va da ocazia să te remarci şi în rândul persoanelor de sex opus, ceea ce ar putea genera reproşuri din partea fiinţei iubite.

Scorpion

Posibil să ai câştiguri venite din activităţi extraprofesionale. O mulţime de lucruri vor deveni urgente, astfel că va trebui să îţi schimbi puţin programul. Ar fi bine să nu încerci să-ţi impui punctele de vedere, mai ales acum când eşti prins cu o mulţime de lucruri.

Săgetător

O să ai mult de lucru, dar nu vei reuşi să finalizezi chiar tot ce ţi-ai propus. Este nevoie de mai multă insistenţă. Familia îţi va da un ajutor substanţial. În ceea ce te priveşte, este posibil să ai unele realizări, dar nu la nivelul aşteptărilor tale.

Capricorn

Traversezi o perioadă în care nu este indicat să îţi asumi riscuri. Conjunctura astrală se anunţă favorabilă, în ciuda faptului că nu reuşeşti decât cu mare greutate să te relaxezi. În plus, această perioadă îţi aduce unele mici câştiguri ce te vor ajuta să-ţi menţii echilibrul financiar.

Vărsător

Vei avea parte de multă alergătură şi obstacole de tot felul. Prietenii îţi vor oferi sprijinul atunci când ai nevoie. Este posibil să câştigi o sumă suplimetară din diverse colaborări sau prin intermediul unor prieteni. Trebuie să ai răbdare, vin zile mult mai bune.

Peşti

Vei avea ocazia să pui la punct nişte proiecte pe care le ai în minte de mai mult timp. Pe cât posibil nu te implica în jocuri de noroc sau în speculaţii financiare. De asemenea, nu te aştepta ca rezultatele eforturilor tale să se vadă imediat.

Berbec

Relaţia cu prietenii este foarte importantă pentru tine şi nu vei pierde niciun prilej de a-ţi petrece timpul liber în compania acestora. Se pare că poţi câştiga bani datorită activităţilor extraprofesionale. Participi la câteva întâlniri interesante în compania celor dragi.

Taur

Eşti tentat să încerci unele schimbări şi, dacă vei proceda cu diplomaţie, o să ai de câştigat. Te poţi bizui pe sprijinul fiinţei iubite pentru punerea în practică a proiectelor tale. Un eveniment neaşteptat îţi va pune nervii la grea încercare, dar pentru puţin timp.

Gemeni

Este posibil să cunoşti o persoană care îţi va fi de un real folos în viitorul apropiat. Ziua aceasta îţi va aduce o mare şansă în plus din punct de vedere financiar. Cineva din anturajul apropiat va avea o reuşită de care te vei bucura şi vei profita din toată inima.

Rac

Eşti agitat lucru care te oboseşte, poate şi exagerezi. Ar fi bine să o iei mai încetişor, cel puţin deocamdată. Faci eforturi financiare mari, dar ai şi mare grijă la cheltuieli. Azi eşti mai romantic, aşa că te bucuri de clipele petrecute în compania fiinţei iubite.

Leu

Unele din nemulţumirile cu care te-ai confruntat până acum în cămin se vor rezolva. O să ai parte de realizări, chiar dacă nu la nivelul aşteptărilor, important este că şansa este de partea ta. Partenerul de viaţă are o bucurie pe care o sărbătoriţi împreună.

 

Postaţi un comentariu