Horoscop, joi, 19 decembrie

Berbec

Cineva din familie are nevoie de sprijinul tău într-o problemă delicată. Pe colaboratori nu te poţi baza prea mult, aşa că pregăteşte-te să faci totul de unul singur. În ceea ce priveşte relaţia ta sentimentală, aceasta este suficient de bună, pentru a te mulţumi.

 

Taur

Te aşteaptă o zi bună şi eficientă. Ai putea obţine realizări nesperate. O întâlnire spre seară, îţi va face mare plăcere şi te va ajuta să priveşti cu mai multă încredere spre viitor. Ar fi de dorit să dai dovadă de prudenţă în cazul în care ai de gând să faci o investiţie.

 

Gemeni

Dialogul cu cei din jur te va ajuta să iei nişte decizii bune. Evită excesul în alimentaţie deoarece ai putea avea unele neplăceri în ceea ce priveşte sănătatea. Faci faţă destul de greu cheltuielilor, care par a nu se mai termina.

 

Rac

Energia şi îndemânarea te ajută să rezolvi o mulţime de treburi, într-un timp extrem de scurt. Nu este momentul să te bazezi prea mult pe colaboratori. Este foarte posibil să faci o bună impresie unei anumite persoane, care îţi va fi de un real folos în viitorul apropiat.

 

Leu

În jurul tău sunt câteva persoane care nu te plac prea mult. Alege-ţi cu grijă colaboratorii, altfel poţi avea surprize neplăcute. N-ar fi exclus să primeşti un cadou neaşteptat de la cineva apropiat. Trebuie să te gândeşti la un pic de relaxare şi odihnă.

 

Fecioara

Rezultatele pe care le aştepţi întârzie să apară ceea ce te nelinişteşte şi te nemulţumeşte. Nu trebuie să îţi faci probleme, îţi trebuie însă mai multă răbdare. Oricum, traversezi o perioadă bună. Din punct de vedere sentimental vei avea parte de o mică bucurie.

 

Balanţa

Neatenţia de care dai dovadă te poate aduce în situaţia de a avea o discuţie aprinsă cu partenerul. Sfatul unui prieten se va dovedi foarte util, chiar dacă ţi se pare un pic fantezist. Treburile gospodăreşti par că nu se mai termină şi deja simţi că nu mai ai răbdare.

 

Scorpion

Reuşeşti să faci o impresie, aşa că propunerile tale vor entuziasma pe toată lumea. Chiar dacă energia te susţine, nu este cazul să faci mai mult decât este nevoie. Păstrează-ţi ceva timp şi pentru odihnă şi relaxare. Spre seară vei primi o informaţie interesantă.

 

Săgetător

Afli lucruri interesante, şi îţi faci noi prieteni. Încearcă totuşi să fii atent la ceea ce spui, căci rişti să faci nişte afirmaţii care vor genera discuţii aprinse, obositoare. Dacă demarezi o nouă afacere, înarmează-te cu răbdare, căci rezultatele se vor vedea în timp.

 

Capricorn

Te frământă o chestiune de familie căreia simţi că nu-i găseşti rezolvarea. Drumurile pe care le vei face azi îţi vor aduce şi un mic câştig. În general colaborarea cu cei din jur se va dovedi inspirată, indiferent că este vorba de bani sau de proiecte pentru timpul liber.

 

Vărsător

Informaţiile pe care le primeşti te vor entuziasma foarte tare. Nu te lăsa copleşit de bucurie până când nu ai certitudinea că toate datele sunt corecte. N-ar fi exclus să încerce cineva să te păcălească, dar cu abilităţile de care dai dovadă, nu are multe şanse.

 Peşti

Există cineva care încearcă să-ţi pună piedici, dar nu va reuşi mare lucru. Eşti profund nemulţumit şi de faptul că în anturajul tău apropiat sunt unele discuţii poate ar fi bine să fii ceva mai rezervat. Încearcă să discuţi cu un prieten în care ai încredere.

 

Postaţi un comentariu