Horoscop 8-14 septembrie

BERBEC

Atenţie la relaţia pe care o ai cu anumiţi prieteni. Ţi se vor face tot felul de promisiuni, dar se pare că nu vor fi duse la bun sfârşit. Din fericire, poţi conta pe sprijinul unei persoane care te va susţine cu sfaturi pertinente şi cu exemple din experienţa sa de viaţă.

TAUR

Încetează să-ţi mai faci tot felul de gânduri nerealiste. E de preferat să fii prudent şi să păstrezi echilibrul între ceea ce doreşti şi ceea ce poţi realiza. Ar fi înţelept să te consulţi şi cu alte persoane pentru că acestea îţi pot oferi o imagine realistă a situaţiei prin care treci.

GEMENI

Modul în care cei din jur te percep s-ar putea să fie nerealist poate chiar nedrept pentru tine. Va trebui să depui o muncă de convingere susţinută pentru a-i lămuri că eşti o persoană capabilă şi harnică, pe care se pot baza cu siguranță.

RAC

Trebuie să fii foarte prudent săptămâna care urmează, în privinţa propunerilor tentante care ţi se fac. S-ar putea să ţi se ceară împrumuturi sau s-ar putea să ţi se ofere sugestii cum să faci bani uşor. E bine să verifici de zece ori înainte de a lua o decizie.

LEU

S-ar putea să ai tendinţa să te lauzi excesiv de mult. Vei încerca să acaparezi audiența fără să ţii cont şi de nevoia de exprimare a celor din jur. Iată de ce pentru a nu-i enerva pe cei din preajma ta învaţa să mai şi taci uneori.

FECIOARĂ

În săptămâna care urmează va trebui să fii cu ochii în patru deoarece s-ar putea să ai parte de tot felul de provocări. În primul rând atenţie la ofertele de afaceri care ţi se fac, mai ales la cele venite din partea unor persoane care vor să profite de pe urma ta.

BALANŢA

Multă prudenţă, mai ales în relaţiile cu femeile. S-ar putea să primeşti indicaţii despre cum să-ţi trăieşti viaţa, cum să-ţi faci un program și multe sfaturi nerealiste. Cea mai bună soluţie ca să te fereşti de astfel de sfaturi este să le ignori.

SCORPION

Încearcă să păstrezi o linie de neutralitate, fără să dai sfaturi în stânga şi în dreapta dar şi fără să accepţi prea multe sfaturi pentru că s-ar putea să se producă tot felul de încurcături. E posibil ca răuvoitorii să interpreteze sfaturile eronat, în mod voit.

SĂGETĂTOR

La locul de muncă e bine să fii prudent în relaţia cu şefii. Aceştia s-ar putea să-ţi ceară nişte lucruri greu de realizat. Încearcă să faci atât cât poţi dar să faci bine lucrurile care ţi se solicită. Mai bine să întârzii decât să faci la timp și prost lucrurile.

CAPRICORN

Pregăteşte-te să fii lovit din toate părţile . Ai mare grijă la lucrurile pe care le spui pentru că vorbele pe care le rosteşti s-ar putea întoarce împotriva ta. Mai bine stai deoparte şi priveşte lucrurile detașat de la mare distanţă.

VĂRSĂTOR

Mare atenţie la promisiuni şi cerinţe. E bine să te gândeşti de două ori înainte de a face afirmaţii fără să ai argumente solide deoarece este un risc uriaş să fii prost înţeles de cei din jur. Iar cei care nu prea te înghit, atât aşteaptă.

PEŞTI

Eşti o persoană foarte sensibilă, aşa că poţi fi uşor rănit de atitudinea brutală a celorlalţi. Mare atenţie la maniera în care comunici cu şefii dar şi cu colegii, în perioada imediat următoare, pentru că s-ar putea să apară nişte discuţii neplăcute.

Postaţi un comentariu