Horoscop 7-13 iulie

Berbec

Beneficiezi de multă energie şi putere de muncă. Din păcate eşti tentat să o risipeşti în acţiuni nepotrivite. Mai bine concentrează-te în acţiuni importante. Sunt momente favorabile pentru a-ţi planifica şi organiza activităţile perfect.

Taur

E de preferat să eviţi provocările şi discuţiile contradictorii cu ceilalţi. Ocupă-te de activităţi uşoare şi evită provocările. Se anunţă o perioadă ceva mai tensionată prin reluarea unor discuţii considerate de mult încheiate.

Gemeni

Ar fi bine să fii prudent la tot ce se petrece. Există în preajma ta multe persoane făţarnice, pe care nu trebuie să le bagi prea mult în seamă. O discuţie cu o persoană agreabilă, pe teme sentimentale îţi poate aduce o linişte importantă.

Rac

La serviciu se anunţă multă forfotă dar fără urmări neplăcute. Ești dispus să asculți problemele unor prieteni sau colegi şi să-i ajuţi la rezolvarea acestora. Eforturile tale vor fi apreciate în mod sincer de partenerul de viață.

Leu

Datorită evenimentelor importante care urmează o să vezi totul într-o altă lumină. Informaţiile aflate, discuţiile cu diverse persoane te vor face să regândeşti sistemul valorilor morale şi să te orientezi cu sufletul către alte persoane.

Fecioară

Debutul săptămânii viitoare îţi aduce în atenţie o afacere sau un câştig. Se pot relua discuţii pe teme financiare, fie la serviciu fie în afara serviciului, poate o colaborare. Traversezi o perioadă încordată pentru câteva zile.

Balanţă

Relaţiile cu cei din jur sunt răscolite, fie că este vorba despre partenerul de viaţă, fie despre colaboratori sau prieteni. Controlează-ţi reacţiile şi ţine cont şi de părerile sau nevoile celor din jurul tău. Unele relaţii se pot destrăma din ignoranță.

Scorpion

Săptămâna viitoare începe în forţă, cu multă treabă la serviciu, dar şi acasă. Relaţiile cu colegii sunt tensionate, iar activităţile profesionale se vor desfăşura în salturi. Se recomandă prudenţă, deoarece conflictele ascunse pot ieşi la suprafaţă.

Săgetător

Debutul săptămânii viitoare îţi poate aduce răsturnări de situaţie spectaculoase. E bine să fii precaut cu cei din jurul tău şi să ţii cont şi de părerile lor. Traversezi o perioadă în care incertitudinea și neîncrederea te apasă.

Capricorn

Sunt posibile nemulţumiri în relaţiile personale. Se pare că eşti prea ocupat cu activităţile profesionale, iar cele casnice au rămas în umbră. Dozează-ţi timpul şi eforturile, astfel încât să nu-ţi neglijezi familia şi prietenii.

Vărsător

Apar nişte discuţii interesante, chiar provocatoare, cu un prieten apropiat sau cu o rudă. Fii pregătit pentru orice subiect şi controlează-ţi reacţiile. Pe cât posibil, evită discuţiile contradictorii şi ascultă şi alte puncte de vedere.

Peşti

Sunt mari şanse ca săptămâna viitoare să apară o veste bună legată de nişte bani. Fie că este vorba de o sumă importantă de bani, fie că primeşti cadouri sau o promisiune importantă, surpriză va fi destul de mare.

Postaţi un comentariu