Horoscop 5 – 12 noiembrie 2015

Berbec

În ultima vreme ai devenit cam comod dar acest lucru te face să rămâi în urmă cu anumite treburi. Foloseşte-ţi intuiţia, fiindcă te poate ajuta să depăşeşti cu bine anumite situaţii delicate. Ai şanse să faci cunoştinţa cu cineva care te-ar putea ajuta fără vreun interes.

Taur

E posibil să cunoşti o persoană care îţi va fi de un real folos în viitorul apropiat. E posibil  să pleci într-o călătorie interesantă, în interes de serviciu sau personal. Se pare că vei avea de câştigat  chiar dacă vei avea parte de mai multe cheltuieli decât ţi-ai propus.

Gemeni

Apar unele controverse cu prietenii sau colegii însă sunt trecătoare.  Nu e bine să le pui la suflet fiindcă nimeni nu se va supăra la modul serios. Starea ta fizică este bună, dar totuşi, n-ar strica să îţi rezervi weekend-ul pentru odihnă şi relaxare.

Rac

Cineva din anturajul apropiat va avea nevoie de sprijinul tău şi nu vei putea să-l refuzi. Vei avea parte de multă alergătură, de diverse discuţii, dar şi de un acord sau act ce ar trebui semnat în următoarea săptămâna.  Se pare că urmează să faci o investiţie importanta.

Leu

Vei avea unele discuţii  cu colegii sau cineva apropiat,   referitoare la programul tău dar până la urmă vei reuşi să îţi impui punctul de vedere. Ţi se va face o propunere de colaborare, dar nu este cazul să dai un răspuns imediat. Va fi mare agitaţie în weekend, dar te descurci.

Fecioară

Primeşti o veste de care se va bucura întreaga familie. În ceea ce priveşte proiectele pe care ţi le-ai făcut pentru timpul liber din acest weekend, acestea vor suferi unele modificări, care însă nu te vor deranja prea mult. Totul e să priveşti cu calm lucrurile.

Balanţa

Obstacolele care apar în aceste zile vor fi depăşite fără probleme. În ceea ce priveşte câştigurile materiale, acestea nu vor lipsi, dar şi cheltuielile vor fi pe măsură. O activitate în afara servicului ar putea să-ţi aducă un mic câştig. Relaţia cu cei din jurul tău e foarte bună.

Scorpion

Situaţia financiară are toate şansele să se îmbunătăţească, demonstrând astfel că nu ai muncit degeaba în ultima vreme. Apare  o mică neînţelegere cu unul dintre părinţi sau cineva din familie. Cel mai bine ar fi să laşi lucrurile să meargă de la sine.

Săgetător

Situaţia financiară te va interesa în mod special în această perioadă. N-ar fi exclus să primeşti o propunere de colaborare, ce se va dovedi rentabilă în scurt timp. Până atunci însă vei avea o stare de agitaţie, de nelinişte pe tot parcursul săptămânii.

Capricorn

Eşti vioi şi plin de iniţiative, dar nu ai suficientă răbdare pentru ceea ce ţi-ai propus în plan. Mintea îţi este plină de idei, dar cum eşti cam împrăştiat.  Nu este cazul să te grăbeşti să pui în practică tot ce gandeşti. Sfatul unui prieten ţi-ar putea prinde bine.

Vărsător

Este foarte posibil să fii nevoit să faci o mulţime de drumuri. Cineva din familie se pare că îţi va face o surpriză plăcută. Nu te lăsa frământat de chestiuni care sunt de domeniul trecutului. Priveşte cu încredere spre viitor căci acolo este şansa ta.

Peşti

Vei avea de făcut o mulţime de drumuri. Eşti cam nemulţumit de situaţia financiară dar nu este cazul să te alarmezi. Te vei întâlni cu prietenii, care îţi vor face propuneri interesante.  Dă dovadă de răbdare şi lucrurile se vor rezolva de la sine nu peste mult timp.

Postaţi un comentariu