Horoscop 5-12 mai 2016

Berbec

Urmează o perioadă favorabilă noilor proiecte. Posibil să câştigi chiar nişte bani. Calmul şi prudenţa trebuie puse pe primul plan, altfel poţi fi angrenat în tot felul de conflicte inutile. S-ar părea că trebuie să pleci într-o călătorie poate în interes de serviciu.

Taur

Apar nişte treburi urgente la serviciu care te solicită mai mult decât normal. E nevoie să lucrezi chiar peste program. Legat de acest lucru  vei avea unele nemulţumiri, dar nu este cazul să le discuţi deocamdată. Apar nişte evenimente neaşteptate.

Gemeni

Se va rezolva o problemă în mod favorabil, care te îngrijora de ceva vreme. Din acest motiv erai emotiv, puţin confuz şi stresat. Este posibil ca acum lucrurile să reintre în normal şi starea ta de nervozitate să dispară.

Rac

Eşti în formă, iar relaţiile cu ceilalţi sunt excelente. Este un moment  bun pentru a duce la bun sfârşit un plan mai vechi. Acum ai puterea de a obţine ceva important, dacă îţi pui creativitatea şi imaginaţia la treabă.

Leu

Este posibil să pleci într-o călătorie/deplasare neaşteptată. Această călătorie deşi te nemulţumeşte inițial, se pare că este benefică. Reuşeşti să obţii o siguranţă a locului de muncă sau a afacerii în care eşti implicat.

Fecioară

Eşti foarte ocupat şi ai de rezolvat o mulţime de probleme. Eşti dificil şi nervozitatea te pune într-o situaţie neplăcută. N-ar strica să fii mai calm şi cumpătat în această perioadă. Ai grijă să rezervi timp şi pentru problemele de familie.

Balanţa

Este o perioadă în care va trebui să munceşti din greu, dar cu folos fiindcă vor apărea şi rezultate care te vor satisface. Din punct de vedere financiar, poţi spera la o reuşită. Pot aparea niște probleme de sănătate pe fond de oboseală.

Scorpion

Se pare că primeşti o veste referitoare la o sumă de bani pe care o câştigi sau o primeşti drept răsplată pentru un serviciu făcut. Cineva îţi pune la încercare seriozitatea şi corectitudinea. Ai încredere în tine, nu te lasa influenţat.

Săgetător

Ceva deosebit din viaţa te va bucura nespus de mult. O realizare importantă se va ivi pe neaşteptate. Reuşeşti să ai idei interesante şi apreciate  de cei din jurul tău. Te poţi baza pe intuiţie. Un pic de relaxare nu strică.

Capricorn

Preocupat de problemele personale, ai tendinţa să-i neglijezi pe cei dragi. Un prieten îți solicită ajutorul într-o problemă financiară. Este timpul să-ţi asumi responsabilitatea pentru lucrurile pe care le dorești în viaţa ta.

Vărsător

Ai tendinţa să faci reproşuri nejustificate unor persoane apropiate sau prieteni. Poate că un pic de diplomaţie nu strică, indiferent de câtă dreptate ai. Vei avea de rezolvat o mulţime de probleme mărunte care te enervează.

Peşti

Vei dezamorsa o situaţie tensionată de la serviciu sau dintre nişte prieteni. Răbdarea îţi poate aduce multe avantaje aşa că nu vei avea probleme în a duce lucrurile la bun sfârşit. Inteligenţa şi inspiraţia se vor îmbina în mod fericit.

Postaţi un comentariu