Horoscop 5 – 12 ianuarie 2017

BERBEC

Săptămâna aceasta vei da dovadă de modestie şi răbdare. Vei fi deschis să-i ajuţi pe cei din jur şi sfaturile pe care le vei oferi fără nici un pic de reţinere vor fi pertinente şi îi vor ajuta pe ceilalți să-şi îndeplinească sarcinile.

TAUR

Săptămâna aceasta singurul duşman cu care te vei confrunta sunt propriile tale gânduri, căci ai intrat în competiţie cu propriile frustrări şi angoase. Va trebui să depui un efort dublu pentru a da dovadă de determinare, ambiţie şi constantă în ceea ce faci.

GEMENI

Urmează o săptămână în care viaţa socială te va aduce în lumina reflectoarelor. Inteligenţa şi capacitatea ta de a te adapta tuturor situaţiilor şi persoanelor cu care vei interacţiona îţi aranjează drumul pentru noi proiecte.

RAC

Vei evita cu uşurinţă micile provocări lansate de cei din jur în această săptămână. Ai susţinători puternici, dar pe de altă parte te înconjoară şi multe persoane invidioase. Sistemul tău emoţional se pare că este totuși destul de fragil.

LEU

Încearcă să-ţi stăpâneşti izbucnirile nervoase manifestate săptămâna aceasta pentru că rişti să atragi dezaprobarea celor din jurul tău. Trebuie să lucrezi mai mult cu tine la capitolul acceptare, răbdare şi orgoliu.

FECIOARĂ

Eşti îngrijorat pentru că săptămâna aceasta ai primit nişte veşti care te-au tulburat. E de preferat să fii prudent şi să nu te lansezi în nici o acţiune pe care nu ai evaluat-o cu atenţie. Ai răbdare deoarece multe dintre veştile primite, s-ar putea să nu fie chiar reale.

BALANŢA

Dacă vrei să te bucuri de succes va trebui să dai dovadă de răbdare şi constantă în activităţile pe care le faci. Nu poţi atinge obiectivele propuse dacă eşti încăpăţânat şi refuzi orice sugestie oferită de cei din jur. Pe lume mai sunt și prieteni adevărați.

SCORPION

Nu te lansa acum în dispute verbale şi nici nu cere socoteală pentru toate mărunţişurile neimportante. S-ar putea să întâlneşti un opozant puternic care să aibă şi el chef de ceartă ca şi tine. E bine să fii prudent şi să nu te lansezi în conflicte nedorite.

SĂGETĂTOR

Este timpul să te transformi, să-ţi schimbi atitudinea. A asosit momentul să priveşti lucrurile din jurul tău cu alţi ochi. Trebuie să depui eforturi constante dacă vrei să schimbi viaţa ta în bine, iar primul pas constă în a te comuta de la gândirea negativă, către o viziune optimistă.

CAPRICORN

Săptămâna aceasta comunicarea şi latura emoţională sunt două puncte forte care îţi vor deschide multe uşi. Găseşti soluţii la probleme insurmontabile. Anticipezi cu zece mutări înainte mişcările pe care vor să le facă adversarii tăi.

VĂRSĂTOR

Eşti confuz şi nu ţii cum să-ţi gestionezi relaţiile cu cei din jurul tău. Treci printr-o săptămână mai complicată în care intuiţia nu te va ajuta deloc, iar eforturile pentru armonizarea situaţiei nu-ţi aduc rezultate imediate. Răbdare!.

PEŞTI

Săptămâna aceasta este cea mai benefică pentru a pune în practică gândurile şi planurile pe care le ai legate de îmbunătăţirea situaţiei financiare. Talentele pe care le manifeşti vor da roade şi te vor susţine în proiectele de viitor.

Postaţi un comentariu