Horoscop 4 – 11 mai 2017

Berbec

Vei avea parte de nişte clipe plăcute în această săptămână. Casa a cincea este condusă de Lleu, asociat cu: mândrie, putere, autoritate şi demnitate. De asemenea, leul guvernează şi viaţa amoroasă deoarece guvernează iubitul sau iubita.

Taur

A trecut multă vreme de cât nu te-ai mai concentrat asupra familieii, asupra casei tale, a universului tău. Poate a venit momentul să îţi întorci privirea spre acestea, să le acorzi importanţa cuvenită. S-ar putea să te simţi bine făcând ordine în unele lucruri legate de casa ta.

Gemeni

Gemenii sunt comunicatori înnăscuţi, însă în ultima vreme parcă te-ai deconectat de la ultimele noutăţi. De săptămâna aceasta ai putea de a reveni la aceste medii de comunicare care te ţin în formă. Fericirea te aşteaptă cuminte şi apare când te aştepţi mai puţin.

Rac

Urmează o transformare  importanata. Transformarea  are legătură cu banii, casa, afaceri, avere, moşteniri sau ceva asemănător. Acest lucru va fi mai evident de săptămâna viitoare, însă se prefigurează încă de pe acum.

Leu

A trecut mult timp de când nu te-ai mai gândit la tine. Ai fost mereu pentru alţii, te-ai precupat de starea şi de bunăstarea altora. Acum e rândul tău. Karma va marca perioada următoare şi ar fi bine să te oprești mai mult asupra ta în această perioadă.

Fecioară

În câteva săptămâni, un secret vechi poate ieşi la iveală. Acest secret te poate pune pe gânduri, te poate speria sau îţi poate aduce fericire. Dar asta depinde numai de trecutul tău. Totuşi, nu e cazul să te sperii sau să priveşti cu teamă perioada care va urma, pentru că din orice situaţie există ieşire.

Balanţa

Ești pe punctul de a intra într-o nouă etapă importantă a vieţii. Intri într-un cerc sau într-o comunitate unde există şi prieteni vechi, dar şi prieteni noi. Împreună cu ei porneşti pe un drum nou, necunoscut dar interesant.

Scorpion

Drumul tău se poate schimba în orice minut, vei avea urcuşuri dar şi coborâşuri vei avea şi recompense. Cariera ta se schimbă radical şi dintr-o situaţie nerecompensată prea bine în ultima vreme ajungi să obţii nişte câştiguri mari.

Săgetător

Calea adevărată a săgetătorului înseamnă: studiul, călătoria şi capacitatea de a se schimba drastic, atât personal cât şi profesional. Săgetătorul are această capacitate şi această dragoste de nou şi de încercare a limitelor sale.

Capricorn

Trecutul este pe cale să se întoarcă sub forma unei povestiri familiare despre bani, afaceri, caritate, casa ori posesiuni. Vor exista momente când ai impresia că te urmărește trecutul.

Vărsător

Ai datorii şi credite nu neapărat la bănci, ci poate la un om important din viaţa ta. Încă nu se simte presiunea, ci doar mici şi uşoare tensiuni, care se pot amplifica în săptămânile care urmează, dacă nu iei măsuri din timp.

Peşti

Peştii vor fi preocupaţi de muncă, de stilul lor de viaţă. Au trecut ani de când nu ai mai dat o importanţă atât de mare acestor lucruri. Aşa că iată poate a venit momentul să te ocupi mai mult de tin eși de viața ta.

Postaţi un comentariu