Horoscop 4 – 11 februarie 2016

Berbec
Oboseala îşi spune cuvântul. Finalul acestei săptămâni spre norocul tău este liniştit. Va fi dedicat familiei sau celor apropiaţi. E o perioadă bună pentru a-ţi face planuri în ce priveşte viaţa ta personală. Profită de acest weekend cât mai mult.

Taur
Zilele următoare îţi pot aduce multe veşti interesante. Multe din informaţii te ajută în viitor. Ai nevoie de linişte să te gândeşti la lucruri destul de importante. Nu ar strica să acorzi o atenţie mai mare relaţiilor cu prietenii adevăraţi.

Gemeni
Zilele sfârşitului de săptămâna sunt pline de acţiune. La serviciu primeşti sarcini noi destul de dificile, dar te descurci. Încearcă să nu te superi şi să-ţi pierzi cumpătul. Trebuie să fii mai relaxat în relaţiile cu ceilalţi. Un pic de diplomaţie nu strică.

Rac
Stările tale de spirit sunt fluctuante şi de aici relaţionezi în salturi cu ceilalţi. Nu lăsa nemulţumirile din trecut să îţi umbrească prezentul. În weekend simți că eşti obosit de aceea ar fi bine să te desprinzi de problemele legate de serviciu.

Leu
Încrederea în sine te ajută să rezolvi o mulţime de lucruri, dar există şi riscul să uiţi de realitatea înconjurătoare. Sunt momente bune pentru a-ţi revizui planurile de viaţă, pentru a-ţi analiza priorităţile dar şi pentru odihnă.

Fecioară
Ai mai multe întâlniri, unele neaşteptate. Unele veşti sunt alarmante, altele interesante. Nu pleca urechea la tot ce auzi şi mai ales evită implicarea emoţională în treburile altora. O parte din prietenii actuali sunt prefăcuţi şi nu trebuie să ai încredere totală în ceea ce spun.

Balanţa
Este posibil să ai nişte întâlniri importante în perioada următoare. S-ar putea să fii invitat la reuniuni cu multă lume, unele plăcute altele nu. Foloseşte-ţi diplomaţia, inteligenţa şi farmecul personal şi vei deveni imediat admirat şi respectat.

Scorpion
Ai un plan care se amână şi îţi dă peste cap toate programările care le-ai făcut până acum. Eşti plin de energie, merită să termini tot ce ţi-ai propus. Ai un pic de răbdare, pentru că în câteva zile totul se va rezolva ca prin minune.

Săgetător
Eşti preocupat de niște probleme financiare, care în ultime vreme te-au cam apăsat. Lasă deoparte grijile şi relaxează-te alături de cei dragi. Eşti prea ancorat în aceste griji financiare şi rişti să faci greşeli importante. Timpul le rezolvă pe toate.

Capricorn
Cineva din familie sau un prieten îţi va cere sprijinul. Eşti un pic nemulţumit că acest sprijin îl consideri nemeritat. Nu te lăsa impresionat de vaietele şi mofturile celor din jur. Depinde numai de tine dacă poți oferi acest sprijin sau nu.

Vărsător
Ai muncit prea mult săptămâna asta de aceea îţi propui să-ţi schimbi programul de viaţă sau măcar ritmul alert de  muncă. Sănătatea este vulnerabilă, de aceea fii prudent şi îngrijeşte-te corespunzător. Weekendul e binevenit.

Peşti
În plan financiar nu stai grozav, dar este posibil să apară o variantă de câştig. Lucrurile nu funcționează așa cum vrei, nu dispera însă, lucrurile se schimbă în curând. E de preferat să termini lucrurile pe care le-ai început.

Postaţi un comentariu