Horoscop 3 – 13 iulie 2017

Berbec

Ai susţinerea lui Mercur dar şi a lui Venus iar Luna este şi ea de partea ta. Dacă până acum ai trecut prin zile tensionate, să ştii că urmează o perioadă în care norii se risipesc şi soarele iese şi pe strada ta. Treci printr-o perioadă fastă de inspiraţie şi creativitate.

Taur

Este o perioadă propice pentru a străluci şi a scăpa de temeri şi frici. Ai acum ocazia să experimentezi adevărul şi frumuseţea aşa cum nu s-a mai întâmplat de mult. Finalizezi o mulţime de lucruri, atât în plan profesional cât şi în plan personal.

Gemeni

Cariera este foarte bine aspectată şi vei avea progrese mari şi pe acest plan, pentru că ai şansa să îţi schimbi viaţa în bine pe mai multe planuri. Treci printr-o perioadă plină de emotivitate şi acest lucru te împiedică să iei deciziile corecte.

Rac

Vine o perioadă cu provocări menite să te ajute să îţi depăşeşti limitele. Este un moment cât se poate de potrivit ca să rezolvi problemele din viaţa personală, să îţi redobândeşti încrederea în sine şi echilibru. Profită de această perioadă, chiar dacă vei cunoaşte suferinţă.

Leu

Este o săptămână foarte aglomerată pentru tine. Comunicarea şi capacitatea de exprimare sunt foarte bine aspectate aşa că poţi excela în activităţile care implică discursuri şi putere de convingere. Urmează schimbări pentru care nu ai de ce te teme.

Fecioară

E posibil să simţi unele blocaje şi să fie nevoie să iei lucrurile treptat, pas cu pas. Se întrevăd probleme în viaţă sentimentală care poate fi tulburată doar de neînţelegeri şi lipsa de comunicare. Oricum ar fi, toate neplăcerile au un final pozitiv.

Balanţa

Este o săptămână a romantismului şi creativităţii. Ai avut multe provocări în ultima perioadă iar acum îţi trec multe prin minte şi debordezi de idei şi originalitate. Programează-ţi o excursie cu o destinaţie romantică, pentru că va deveni o amintire imposibil de uitat.

Scorpion

E bine să îţi acorzi mai mult timp acum şi să accepţi provocările una câte una şi nu toate odată. Dacă poţi, mai deleagă din sarcini şi nu încerca să le preiei pe toate asupra ta, pentru că rişti să nu mai poţi face faţă.

Săgetător

Dacă te-ai simţit pierdut şi răvăşit în ultima perioadă, să ştii că acum vei înţelege cu mult mai bine ce îţi doreşti de la viaţă. E posibil ca atenţia ta să se îndrepte mai mult ca de obicei asupra carierei şi acest lucru este cât se poate de bine.

Capricorn

Te simţi presat de evenimente şi parcă toţi aşteaptă ceva de la tine acum. De aceea ai tendinţa de a te izola şi a amâna deciziile. Este recomandat totuşi să iei deciziile care trebuie luate şi să nu laşi lucrurile la voia întâmplării pentru că e posibil ca alţii să facă asta în locul tău şi nu e bine.

Vărsător

Eşti cât se poate de bine susţinută pentru a ţine discursuri, iar acest lucru este benefic pentru cariera ta, mai ales dacă ţine de comunicare şi exprimare. E un moment potrivit să te îndrepţi către pasiunile tale şi să îţi explorezi creativitatea.

Peşti

Ai multe de făcut acum. Poate că este una din acele perioade în care e mai bine să laşi lucrurile să curgă de la sine şi tu doar să stai şi să le priveşti de pe margine. Să le laşi să se rostogolească, cu atât mai mult cu cât acum nu prea ai control asupra lor.

Postaţi un comentariu