Horoscop 29 octombrie – 5 noiembrie 2015

Berbec

Relaţia cu prietenii este foarte importantă pentru tine şi pentru viitor. E bine să-ţi petrece timpul liber în compania acestora. E posibil să se discute de un proiect nou, din care poţi câştiga bani. Important e să fii concentrat şi sigur pe ceea ce poţi face.

Taur

Se pare că te deranjează o anumită prietenie. Dar nimic nu e veşnic, nici prieteniile, nici colaborările, aşa că anumite lucruri se pot încheia în aceste zile. Poate e bine să îţi asculţi intuiția și vei fi poate mai câştigat, pentru că vei scăpa de anumite gânduri care nu-ți dau pace.

Gemeni

Eşti ascultat şi respectat, ai multe soluţii inteligente la întrebările altora. Ai variante pentru orice problemă care îţi apare în cale, de aceea eşti apreciat. Să nu te mire că în zilele următoare o să primeşti nişte invitaţii interesante sau o propunere de colaborare.

Rac

Ai un vis măreţ în minte, dar preferi să-l păstrezi deocamdată doar pentru tine. Te gândești că, dacă dezvălui şi altora lucruri despre acest proiect, există riscul să nu se mai realizeze. De aceea trebuie multă discreţie şi răbdare. Numai așa ai şanse mari de succes.

Leu

Relaţia cu ceilalţi este un pic tensionată, dar nu din cauza ta. Nu te lăsa influenţat de cei din jur, încearcă să fii pe mai departe diplomat şi să nu cazi în plasa nervozităţii. Încearcă să tratezi lucrurile normal şi firesc. Uneori ignoranța e mai de preț decât amabilitatea forțată.

Fecioară

Eşti agitat, lucru care te oboseşte, poate chiar exagerezi un pic. Ar fi bine să o iei mai încetişor, cel puţin deocamdată. Faci eforturi financiare mari, dar ai mare grijă și la cheltuieli. În general, eşti mai romantic, aşa că nu trebuie să te lași pradă sentimentelor.

Balanţa

Unele din nemulţumirile cu care te-ai confruntat până acum se pare că se va rezolva. O să ai parte de realizări, chiar dacă nu la nivelul aşteptărilor, important este că şansa este de partea ta. Cineva din familie are o bucurie pe care o sărbătoriţi cu plăcere împreună.

Scorpion

Preocuparea ta principală este legată de unele investiţii pentru casă. Ar fi bine să nu încerci să-ţi impui punctele de vedere, fără să asculți pe nimeni. Eşti ajutat în acest demers şi de familie. Câştigi respectul unui prieten aflat în impas pe care-l ajuţi necondiţionat.
Săgetător

Eşti un pic dezamăgit de o persoană care e posibil să fi spus nişte neadevăruri despre tine. Chiar dacă vine cu argumente, eşti sceptic şi neîncrezător. Totuşi nu judeca lucrurile repede și dur, mai bine aştepţi să dovedească dacă are sau nu dreptate.
Capricorn

O să ai mult de lucru, dar nu vei reuşi să finalizezi chiar tot ce ţi-ai propus. Este nevoie de mai multă muncă. Familia și un bun prieten îţi va da un ajutor substanţial și nesperat. Totul depinde de tine, dar şi de un pic de noroc care se pare că te ajută.

Vărsător

Eşti tot mai aproape de atingerea unui scop pe care ţi l-ai propus cu ceva timp în urmă şi pentru care ai depus eforturi serioase. Munca depusă te-a obosit peste măsură și ești epuizat. Este motivul pentru care ai nevoie de câteva zile de relaxare.

Peşti

Eşti tentat să încerci unele schimbări şi dacă vei proceda cu diplomaţie, o să ai de câştigat. E o perioadă cu şanse excelente de afirmare pentru tine. E bine să profiţi la maxim de ocaziile care se ivesc. Norocul se pare că nu te ocoleşte, aşa că profită cât poți.

Postaţi un comentariu