Horoscop 29 iunie – 6 iulie 2017

Berbec

Este o perioadă foarte importantă pentru tine. Se întâmplă multe în viaţă sentimentala şi în cea profesională şi vei avea parte de evenimente cât se poate de interesante. E de preferat să respecţi valorile emoţionale ale celor din jur, chiar dacă pe moment îţi pare imposibil.

Taur

Relaţiile cu cei din jur capătă altă importanță şi le vei privi cu alţi ochi. Dacă începutul este bulversant, spre finalul perioadei îţi vei găsi echilibrul, iar relaţiile şi parteneriatele tale se vor consolida devenind mai plăcute şi mai eficiente.

Gemeni

Urmează o perioadă importantă pentru munca ta. Încearcă că nu te implici în evenimente numai de dragul conversaţiei şi să îţi gestionezi corect energia pentru că vei avea mare nevoie de ea acum. Lucrurile se dinamizează şi vor fi mai solicitante, dar se şi finalizează mult mai repede.

Rac

Se poate spune că s-au strâns o mulţime de lucruri de făcut şi e posibil să simţi mai multă presiune în jurul tău dar să găseşti şi mai multe oportunităţi. Este o perioadă plină şi solicitantă, dar se va termina cu bine, iar la sfârşit, rezultatele vor fi foarte frumoase.

Leu

Urmează o perioadă excelentă pentru a te concentra asupra muncii şi a vieţii profesionale. Pe de altă parte, romantismul pluteşte în aer şi vei avea parte de trăiri intense alături de partener. Ţine aproape de cei în care ai mare încredere.

Fecioară

E posibil să lucrezi la mai multe proiecte simultan. Tu ştii foarte bine unde este limita şi poate ar fi momentul să te întrebi dacă nu cumva exagerezi. Nu trebuie finalizat totul acum. E mult mai bine să îţi programezi lucrurile de rezolvat mai clar.

Balanţa

Ai o mulţime de lucruri de făcut, unele în acelaşi timp, şi toată lumea e cu ochii pe tine, având aşteptări. Este o perioadă agitată şi plină de mişcare şi este foarte important să te asiguri că nu ratezi ceea ce trebuie să faci acum.

Scorpion

Se întrevede o perioadă absolut minunată pe toate planurile: cariera, afaceri şi momente plăcute lângă cei dragi. Profită de această energie cât poţi de mult. Este un moment cât se poate de potrivit pentru a ajunge exact unde îţi doreşti.

Săgetător

Tu te vei întreba dacă trăieşti un vis frumos sau un coşmar. E ceva aproape înnebunitor acum în jurul tău. Nu te îngrijora, totul va trece, este doar o furtună. Ai grijă la cheltuieli pentru că există riscul să depăşeşti cu mult bugetul.

Capricorn

Energia ta este la cote maxime pentru a face bani şi a progresa profesional. E posibil să fie nevoie de ore suplimentare de muncă, dar pe tine acest lucru nu te deranjează. S-ar putea să îţi depăşeşti limitele, dar acest lucru poate e o cale spre succes.

Vărsător

Este un moment potrivit pentru a lua decizii importante şi grele. E bine, să mai încetineşti ritmul şi să te echilibrezi emoţional alături de cei dragi. Fii atent cu oboseala, nu exagera cu timpul pentru că rişti să te epuizezi energetic.

Peşti

Tu te vei simţi, deopotrivă, stresat şi vesel în toată această perioadă. Există o mulţime de şanse să îţi împlineşti visele acum pentru că beneficiezi de toată susţinerea astrală şi energetică de care ai nevoie. Nu ezită să acţionezi, mai ales dacă e vorba despre cariera.

Postaţi un comentariu