Horoscop 28 ianuarie – 4 februarie 2016

Berbec

Ai nişte obiective şi planuri interesante de viitor. Este un moment favorabil pentru a lua decizii importante. Nu te arunca să cheltui inutil, fiindcă spre sfârşitul lunii este posibil să rămâi fără bani. Ai nevoie de un pic de odihnă şi relaxare alături de cei dragi.

Taur

Eşti în formă bună. Te confrunţi cu lucruri neaşteptate, pe care reuşeşti să le rezolvi cu succes. Ai soluţii pentru toate problemele. Îţi recapeţi încrederea în tine. Ai grijă la sănătate, trebuie să faci mai multă mişcare şi te vei simţi mult mai bine.

Gemeni

Nu este un moment bun pentru a rezolva probleme ce ţin de tact şi diplomaţie. Eşti prea direct, spui ce gândeşti, verbal eşti uşor agresiv, faci glume uneori supărătoare. Încearcă să stai mai retras şi să nu te implici în tot felul de lucruri care nu te privesc.

Rac

Ai dorinţa de a schimba nişte lucruri. Eşti plin de energie şi ai iniţiative, însă energia trebuie consumată în mod raţional. Nu exagera, nu te înfuria, nu toată lumea te înţelege. Acordă mai multă atenţie celor din jurul tău.

Leu
Este un moment bun pentru ca să-ţi  prezinţi ideile și punctele de vedere la serviciu sau în afaceri. Trebuie să te aduni şi să te concentrezi un pic, numai aşa poţi vedea lucrurile clar. Este posibil să te întâlneşti cu o persoană care nu-ţi face plăcere.

Fecioară

Găseşti nişte soluţii de rezolvare a unor probleme care te frământă de mai multă vreme. Este posibil să obţii nişte bani din venituri suplimentare sau o colaborare. Ai grijă cum cheltui banii, nu te grăbi, dă prioritate datoriilor mai vechi.

Balanţa

Eşti foarte volubil şi plin de viaţă. Eşti predispus la exagerări în relaţiile cu colegii. Ai totuşi grijă la ceea ce vorbeşti, fiindcă pot să apară nişte bârfe inutile din partea unor colegi sau prieteni. Păstrează-ţi mintea limpede.

Scorpion

Te neliniştesc nişte probleme financiare. O să primeşti în curând nişte bani. Este posibil să te întâlneşti cu cineva interesant. Trebuie să iei nişte decizii importante, de aceea trebuie să priveşti lucrurile cu răbdare şi interes.

Săgetător

Eşti un pic tensionat datorită unor discuţii la serviciu, contradictorii. Se pare că aceste discuţii pornesc de la bani sau de la ore suplimentare. Trebuie să ai multă răbdare şi mult tact pentru dezamorsarea situaţiei.

Capricorn

Afli nişte lucruri complet nebănuite despre o persoană în care ai avut încredere. Înţelegi că în faţă ţi-a zâmbit iar în spate te-a bârfit. Eşti un pic dezamăgit şi îngrijorat de această situaţie neplăcută şi nu ştii cum să o tratezi.

Vărsător

Eşti într-o stare de spirit pesimistă puţin stresat. Trebuie să ieşi din starea actuală, pentru că nu ai motive serioase. Lasă grijile serviciului şi petrece mai mult timp cu cei dragi. Ar fi bine să te relaxezi în acest weekend.

Peşti

Eşti plin de idei interesante iar cei din jurul tău te apreciază. Dorinţa de afirmare te ajută să fii plăcut. Acum este un moment favorabil pentru a obține nişte avantaje, poate materiale poate sentimentale.

Postaţi un comentariu