HOROSCOP 26 septembrie 2013

 

 

Balanţa

Chiar dacă eşti preocupat de probleme personale presante, ar fi bine să acorzi mai multă atenţie relaţiilor cu persoana iubită. O ieşire împreună cu partenerul de viaţă te-ar ajuta  să te deconectezi de la problemele cotidiene şi te-ar apropia mai mult de persoana iubită. Te sfătuim să amâni pe altă zi schimbările pe care intenţionezi să le faci astăzi.

 

 

Scorpion

Eşti în formă şi ai ocazia să rezolvi o problemă financiară a familiei. Poţi să te ocupi de probleme serioase din domeniul afacerilor şi să finalizezi lucrări începute cu mai mult timp în urmă. Este şi o zi bună pentru comunicarea cu persoanele mai în vârstă.

 

 

Săgetător

Primeşti un cadou din partea unei persoane dragi din familie, de care te bucuri în mod deosebit. Capacitatea de comunicare este excelentă şi te ajută să rezolvi o problemă financiară. În partea a doua a zilei, un prieten te invită la petrecere. Fii cumpătat!

 

 

Capricorn

În cursul dimineţii, iei o decizie în urma căreia eşti nevoit să îți schimbi programul. S-ar putea să fii contactat de câţiva prieteni, cu care faci pregătiri pentru o petrecere. Este o  zi bună pentru rezolvarea problemelor financiare, dar îți recomandăm să eviţi speculațiile de orice fel. Bazează-te pe intuiţie!

 

 

Vărsător

Uşurinţa în comunicare favorizează relaţiile cu cei din jur. Se întrevede o călătorie în intereresul familiei. Poţi avea câştiguri mari din activităţi comerciale.

 

 

Peşti

Ai succes într-o călătorie în interes de afaceri. Te sfătuim să ai răbdare şi să eviţi discuțiile în contradictoriu cu partenerii. În partea a doua a zilei, reuşeşti să rezolvi o problemă sentimentală mai veche. Din punct de vedere financiar nu ai motive de îngrijorare.

Berbec

Trebuie să iei o decizie importantă în privinţa relaţiilor cu persoana iubită. În prima parte a zilei eşti tentat să te implici în mai multe activităţi în acelaşi timp. Noroc că te ajută prietenii! Poţi obţine câştiguri financiare, dar nu din speculaţii.

 

Taur

S-ar putea să pleci într-o călătorie neprevăzută în interes familial. Este o zi favorabilă comunicării şi negocierilor. Ai şanse să finalizezi o lucrare în care ai investit mulţi bani. Evită discuţiile în contradictoriu cu un bărbat mai în vârstă!

 

 

Gemeni

Zi favorabilă comunicării şi călătoriilor în interes de afaceri. Pe plan sentimental, iei o decizie care determină schimbări benefice pentru viitor. Seara eşti invitat la prieteni. Nu neglija odihna!

 

 

Rac

Primeşti un cadou de la persoana iubită, iar prietenii te invită într-o excursie. În partea a doua a zilei, eşti nevoit să iei o decizie importantă pe plan sentimental. O veste neplăcută din cursul serii îţi va schimba programul pentru mâine.

 

 

Leu

Ai succes în afaceri, dar eşti nevoit să faci mai multe drumuri scurte. Sprijinul cel mai important îl primeşti din partea unei persoane mai în vârstă, care îţi apreciază corectitudinea. După-amiază s-ar putea să ai probleme sentimentale, pe care le rezolvi cu ajutorul talentului tău de psiholog.

 

 

Fecioară

Un vecin te invită la o petrecere. Cu acest prilej, eşti remarcat de o persoană sensibilă. Nu este exclus să legi o prietenie durabilă. Te poţi baza pe intuiţie, dar ar fi bine să asculți şi sfaturile prietenilor.

 

 

 

 

Postaţi un comentariu