Horoscop 26 noiembrie – 3 decembrie 2015

BERBEC

Libertatea de exprimare este foarte importantă şi te va ajuta să avansezi. Va exista multă pasiune în spatele a ceea ce spui şi crezi. Iei repede decizii şi există multă putere în ceea ce comunici. Ţi se cere ajutorul într-o situaţie complicată la muncă. Iei decizii înţelepte şi rezolvi totul cu uşurinţă.

TAUR

Dacă nu te laşi influenţat de negativitatea celorlalţi şi rămâi pozitiv, poţi rezolva orice situaţie. Mai ales că în carieră vor avea loc schimbări în bine şi te aşteaptă o promovare. Nu uita însă că munca nu e totul, trebuie să ai grijă de tine, caută să te relaxezi măcar în weekend.

GEMENI

Începi un proiect important, chiar dacă va avansa în ritm lent, energia de care dispui te va ajuta să faci progrese semnificative. Este important însă să asculţi ce au şi ceilalţi de spus. E o perioadă proprice şi pentru evenimente în rândul familiei, să discuţi despre viitor şi să îţi faci planuri.

RAC

Dacă vrei să te apuci de sport sau o dietă, acum e momentul oportun. Conjucturile planetare te fac să îţi examinezi starea de sănătate şi să îţi schimbi stilul de viaţă. Stai departe de tentaţii şi fă totul cu moderaţie şi nu vei avea probleme.

LEU

Nu reuşeşti să te concentrezi foarte bine la muncă, aşa că este indicat să nu te implici în probleme foarte serioase. Rezistă tendinţei de a lua măsuri drastice, pentru că le vei face faţă cu greu. Nu e momentul să faci schimbări în carieră.

FECIOARĂ

Ai nevoie de o pauză de la muncă, aşa că îţi poţi lua un concediu scurt. Lasă-i pe cei dragi să aibă grijă de tine, te vor ajuta să te eliberezi de stres. Reuşitele tale vor începe să se potrivească cu ambiţiile tale.

BALANŢĂ

Petrece cât mai mult timp alături de oamenii dragi ţie. Poate îţi inviţi prietenii la o petrecere în weekend. Ai grijă însă la portofel! Nu cheltui bani mulţi pe lucruri de care nu ai nevoie. Este indicat să dai dovadă de mai mult auto-control, dacă vrei să ai reuşite.

SCORPION

Ai idei măreţe care te vor ajuta să îţi dai seama ce simţi şi ce trebuie să faci mai departe. O excursie scurtă te va ajuta să te deconectezi şi să te relaxezi. După aceea îţi va fi mult mai uşor să decizi ce trebuie să faci mai departe.

SĂGETĂTOR

Ai ocazia să îţi îmbunătăţeşti situaţia financiară. Profită de oportunităţile care se ivesc şi vei ajunge departe. Eşti foarte încrezător şi farmeci pe toată lumea. Ai încredere în intuiţie şi te va ajuta saăfaci alegerea potrivită. Atenţie la datoriile pe care le ai!

CAPRICORN

Atenţia ta este îndreptată spre plan personal, aşa că s-ar putea să iîţi neglijezi sarcinile de la serviciu. Fă-ţi un bilanţ al lucrurilor pe care le-ai realizat până acum, îţi va da o stare de spirit foarte bună. Analizează-ţi situaţia financiară. Lucrurile s-ar putea să se schimbe în perioada următoare.

VĂRSĂTOR

Şefii îţi urmăresc fiecare mişcare, aşa că îţi vine greu să fii productiv. Nu exagera cu mâncarea şi băutura, pentru că organismul tău este slăbit şi s-ar putea să clacheze. Nu te lăsa copleşit de pesimism. Fii ambiţios şi ia decizii cu mult curaj, vei avea doar de câştigat. În weekend, gândeţte-te de două ori, înainte să începi ceva nou.

PEŞTI

Nu îţi fie teamă să îţi asumi mai multe responsabilităţi la locul de muncă. Eşti mai capabil decât crezi. Vei face multe lucruri interesante în domeniul tău. Există chiar şi oportunitatea unei avansări în carieră, profită de oportunităţile care ţi se arată.

Postaţi un comentariu