Horoscop 26 iunie – 2 iulie

Berbec. Reuşiţi să aplanaţi toate conflictele, ceea ce vă face foarte apreciat în ochii celorlalţi. La serviciu vă faceţi remarcat şi ascultat. Vă simţiţi bine în familie şi vă face plăcere să vă petreceţi timpul cu cei dragi.

Taur. Timpul vă este cel mai mare duşman şi nu reuşiţi să finalizaţi niciun proiect început. Încercaţi să vă concentraţi într-o singură direcţie şi veţi vedea că rezultatele nu vor întârzia să apară.

Gemeni. Aveţi câteva zile pline de bucurii. Primiţi o veste bună care vă binedispune. Sunteţi romantic şi vă răsfăţaţi partenerul cu gesturi tandre şi mici atenţii. Nu cădeţi în capcana visurilor şi a amăgirilor.

Rac. La locul de muncă sunteţi bine vazut de şefi. Nu vă subestimaţi colegii şi puneţi mai mult accentul pe munca în echipă. Veţi vedea că rezultatele vor fi pozitive iar colegii dumneavoastră vă apreciază, mai mult.

Leu. Banii vă vor aduce zilele acestea un plus de bucurie şi curaj. Sunteţi pe punctul de a face o mişcare majoră care vă va schimba viaţa. Vă simţiţi norocos şi nu este exclus să vă alegeţi cu un câştig.

Fecioară. Nervozitatea vă transformă într-o bombă cu ceas, gata să explodeze în orice moment. Încercaţi să vă păstraţi calmul şi să nu vă răzvrătiţi inutil. Familia vă suportă toate ieşirile, însă nu abuzaţi de îngăduinţa persoanelor iubite.

Balanţă. Aveţi mari reţineri în faţa unor promisiuni şi nu ştiţi dacă alegerea pe care sunteţi pe cale să o faceţi, este cea mai potrivită. Cereţi sfatul unui prieten de încredere şi veţi vedea o cale de ieşire.

Scorpion. Apare o adversitate faţă de un coleg de la locul de muncă. Spuneţi lucrurilor pe nume şi fiţi ferm în ceea ce faceţi. Din punct de vedere financiar, nu trebuie să vă faceţi griji, apare şansa unui câştig rapid.

Săgetător. Relaţia de cuplu riscă să se deterioreze, dacă nu vă implicaţi mai mult. Fiţi mai atent cu partenerul de viaţă, acordaţi-i mai mult timp şi încercaţi să îl surprindeţi cu mici bucurii. Rezultatele nu vor întârzia să apară.

Capricorn. La sfârşitul lunii aţi putea pleca într-o călătorie, aşa că puteţi începe să stabiliţi detaliile. Dacă nu plecaţi, este posibil să primiţi o veste mult aşteptată. Prietenii au încredere în dumneavoastră, aşa că nu îi dezamăgiţi.

Vărsător. Aveţi un sfârşit de săptămână greu la locul de muncă. Sunteţi obosit şi nu faceţi faţă ritmului intens. Nu ar strica să vă luaţi câteva zile de concediu. În acest moment sunt binevenite.

Peşti. Reuşiţi să vă achitaţi o datorie mai veche. O întâlnire interesantă se pare că vă schimbă planurile de weekend. Săptămâna ce urmează este benefică pentru a lua o decizie importantă legată de serviciu.

Postaţi un comentariu