Horoscop 25 septembrie – 2 octombrie

BERBEC

Eşti mândru şi încântat de ceea ce iese din mâinile tale. Succesele se ţin lanţ şi faci paşi mari spre o promovare. Totul e să fii sigur pe tine şi să-ţi pui în valoare calităţile. Cel mai bine ar fi să te odihneşti în weekend pentru ca să-ţi recapeţi forţele pentru noi realizări.

TAUR

Ceva nu merge bine în preajma ta, atmosfera este cam apăsătoare şi relaţia cu ceilalţi lasă de dorit. Ai o stare ciudată de nesiguranţă. Neprevăzutul apare de unde nu te aştepţi, de aceea ai un motiv serios de iritare. Acum, trebuie să ai mult calm şi înţelegere.

GEMENI

Nu te poţi concentra la activităţi intelectuale complicate. Eşti neatent, superficial şi, dacă te implici în activităţi ceva mai complicate, există riscul de a greşi. Cu un pic de efort, încearcă să-ţi aduni un pic gândurile şi controlează-ţi vorbele.

RAC

Nedreptatea te face să reacţionezi ceva mai agresiv, pentru că nu suporţi să vezi că ai colegi sau prieteni care, apelând la minciună, câştigă. Faci tot posibilul să scoţi adevărul la lumină, dar nu te aştepta ca cei vinovaţi să recunoască greşeala.

LEU

Iei decizii foarte categorice, care nu îţi mai oferă loc de întoarcere, ca atare fii atent ce spui. Ştii să te bucuri de orice, nu ai pretenţii mari, iar veştile bune vor veni din mai multe direcţii. O atitudine deschisă, jovială, zâmbitoare, te ajută foarte mult.

FECIOARĂ

Ai o viziune de ansamblu foarte clară, bine documentată şi, mai mult decât atât, o imagine asupra viitorului, pentru că ştii foarte clar spre ce te îndrepţi. Orice conflict poate fi aplanat cu calm şi răbdare. Eşti un factor de echilibru chiar şi în cele mai agitate momente.

BALANŢA

Ai norocul de a colabora cu oameni de nădejde, dar și ghinionul de a da mereu peste nişte cârcotaşi invidioşi şi răutăcioşi care nu fac altceva decât să-ţi taie elanul și să pară interesanți. Pentru calităţile tale, atragi asupra ta, admiraţie şi respect.

SCORPION

Eşti cu mintea la diverse lipsuri sau probleme care au apărut în acelaşi timp. Probabil eşti puternic influenţat şi de anturaj care iți aglomerează mintea cu problemele lor. Lucrurile se schimbă rapid, fiindcă apare ceva nou și interesant în viața ta.

SĂGETĂTOR

Ai prea multe de făcut şi sunt momente când eşti depăşit. Nu încerca să te ocupi de mai multe lucruri simultan, pentru că poţi face greşeli de care să-ți pară rău. Ai şansa unei idile superbe şi îţi place ceea ce se prefigurează la orizont. Abia aştepţi rezultatele.

CAPRICORN

Fii atent dacă merită să iei de bune sfaturile pe care ţi le oferă un prieten. E posibil ca intenţiile sale să fie bune, dar efectele sfaturilor să nu se potrivească cu planurile tale. Cel mai bine ar fi să te descurci singur şi să nu depinzi de ajutorul nimănui.

VĂRSĂTOR

Ai parte de momente de bucurie care au un efect mobilizator asupra ta. Ai chef de acţiune, eşti gata să te implici într-un proiect nou, de la care ai aşteptări imense. Îţi pui în joc toate calităţile şi talentele şi ai toate şansele să ajungi repede la succes.

PEŞTI

Este o zi perfectă pentru a pleca într-o călătorie care va avea un efect fantastic asupra psihicului tău. Te relaxezi când vezi locuri frumoase, te bucuri când întâlneşti oameni dragi, şi astfel de momente superbe îţi încarcă bateriile la final de săptămână.

Postaţi un comentariu